În ultimele 48 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 63 de cazuri noi de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 1 an și 5 luni și 101 ani. Duminică a fost raportat și un deces.

DSP Buzău a anunțat, duminică, 26 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Pacienții confirmați în ultimele 24 de ore au vârste cuprinse între 10 și 90 de ani.
Numărul persoanelor confirmate pozitiv COVID-19 de la începutul pandemiei ajunge astfel la 1.556.

Duminică a fost raportat, din păcate , încă un deces în rândul pacienților cu COVID-19. Este vorba despre o pacientă în vârstă de 78 de ani.

Femeia s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie. A fost confirmată cu SARS-CoV-2, apoi transferată pe Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Focșani, unde a decedat.

Pacienta era cunoscută cu fibrilație atrială, insuficiență cardiacă congestivă gr III, accident vascular ischemic, bronhopneumopatie obstructivă cronică st II.

Potrivit DSP Buzău, de la începutul pandemiei 861 persoane s-au vindecat de COVID-19. Duminică, în carantină la domiciliu erau 453 persoane, iar 196 în izolare la domiciliu 196.

Conform raportării de sâmbătă, în județul Buzău au fost 37 cazuri noi de persoane infectate cu SARS- CoV-2. Cel mai vârstnic buzoian infectat este o femeie de 101 ani, internată pe secția Cardiologie a Spitalului Județean Buzău.

Share:

administrator

Lasă un răspuns