Și tu ai suferit sau suferi chiar acum de infecție urinară? Dacă da, atunci trebuie să știi că faci parte din cele circa 33% din totalul femeilor sau 4% din totalul bărbaților care experimentează minim o dată pe parcursul vieții lor simptomele unei infecții urinare. Deși multe infecții urinare trec neobservate, la unii dintre noi pot căpăta tendința de a reapărea. Atunci când mergem la medic, acesta poate stabili diagnosticul de uretrită, cistită sau pielonefrită – dacă infecția a urcat și către rinichi.

De ce infecțiile urinare apar vara?

Scăldatul, fie el la piscină sau în mare, poate favoriza îmbolnavirea în timpul verii. De vină sunt aici hainele ude care se usucă în timp ce le purtam și răcesc zona pelvină. Femeile contractează mai usor infecțiii urinare din cauza constituției anatomice a uretrei, iar cele aflate la menopauza sunt mai expunse, din cauza scăderii unor hormoni protectori.

Factorii cauzatori ai infecțiilor urinare sunt bacteriile, din specii precum Escherichia coli sau Proteus. Aceste bacterii se „lipesc” pe mucoasa din interiorul uretrei și a vezicii urinare, unde se înmulțesc și distrug celulele, iar ca rezultat apar inflamația și senzația de urinare frecvent însoțită de usturime.

Ce pot face eu pentru a evita infecțiile urinare?

Pentru a te bucura de apa mării sau a piscinei și a evita infecțiile urinare, este important să ai la tine schimburi uscate – mai ales dacă te știi o persoană sensibilă. Principiul este: fără umezeală și fără frig în zona pelvină.

O bună imunitate te ajuta mult – poți citi articolul nostru de săptămâna trecută pentru mai multe sfaturi :https://bit.ly/31CZDmD

Iar pentru a înlătura bacteriile care se „lipesc” de mucoasă și provoacă infecția, ai la îndemână produse naturale 100%, care se pot utiliza zilnic în perioadele cu risc. 

Cum ma poate ajuta Polygemma căi urinare?

Polygemma este o soluție 100% naturală, fără zahăr, ce conține extracte din mlădițe de afin, merișor și iarba neagră și extract din frunze de mesteacăn argintiu.

Pe baza studiilor, s-a demonstrat că Polygemma inhibă cu peste 92% ureaza, o enzimă cheie, responsabilă de atacul bacterian. Acest efect benefic se datorează prezenței într-o cantitate standardizată a unei substanțe numită științific arbutozidă care are rol demonstrat de a menține sănătatea căilor urinare.

De aceea, utilizarea Polygemma timp de 10 zile este benefică în caz de disconfort urinar, pentru a îndepărta bacteriile și a contribui la calmarea usturimii.

Putem să urmăm de 2 ori pe an cure mai îndelungate, de circa 2 luni de utilizare zilnică, ce ne sunt de folos dacă suntem printre cei sensibili la infecțiile urinare. 

Este foarte important să nu neglijăm, să mergem la medic și să urmăm întocmai tratamentul prescris de acesta, iar produsele naturale să reprezinte aportul zilnic pentru menținerea sănătății. 

Și ca ultim îndemn: nu lasă netratată uretrita sau cistita deoarece, în timp, acestea pot afecta rinichii care sunt organe vitale. Iar din punct de vedere psihologic, rinichii sunt sediul puterii și stabilității noastre interioare – asadar: zâmbește! Să fii optimist zi de zi este mai important decât credeai!

www.plantextrakt.ro

www.naturisti.ro

Share:

administrator

Lasă un răspuns