A devenit deja tradiție ca bradul de Crăciun municipal să nu mai fie adus la Buzău de la distanțe mari. În ultimii patru ani, pomii de Crăciun de pe platoul Dacia au fost donați de locuitorii orașului, la solicitarea edililor. Și în acest an au fost demarate căutările pentru descoperirea celui mai impunător brad din oraș, demn de a fi montat în fața Palatului Comunal, împodobit de Sărbători.

brad 1De câțiva ani, viceprimarului Ionuț Apostu îi revenea sarcina de a descoperi pe teritoriul municipiului sau în localitățile apropiate, bradul potrivit pentru pomul de Crăciun din fața Palatului Comunal.

Și în noul mandat, viceprimarul și-a reluat căutările pentru că, în ciuda pandemiei, buzoienii vor avea pe platoul Dacia un brad frumos împodobit și anul acesta.

În ultimii patru ani, brazii de Crăciun nu au mai fost aduși din alte județe, de la distanțe mari, ci au fost donați de locuitori ai orașului, obicei care, în timp, va deveni tradiție.

Nu numai bradul de Crăciun va fi împodobit de Sărbători, ci și arterele principale ale orașului, unde vor fi montate instalații de lumini, ghirlande multicolore și figurine specifice Sărbătorilor de Iarnă.

Buzoienii care au în curte un brad înalt și bogat, pe care vor să-l doneze comunității buzoiene ca Pom de Crăciun municipal, sunt rugați să se adreseze Primăriei. (Corneliu Floriceanu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns