Sănătatea plămânilor noștri este absolut esențială pentru un organism sănătos și pentru o imunitate puternică ce să reziste în fața numeroșilor factori externi care pot pune în pericol sistemul respirator. Chiar dacă de multe ori nu conștientizăm, plămânii sunt folosiți non stop de organism pentru a asigura oxigenarea corpului și pentru a asigura viața. 

Zi de zi plămânii noștri sunt folosiți de peste 44 de mii de ori. Ca urmare a faptului că mediul exterior conține și numeroase elemente care pot dăuna plămânilor și pot reduce vitalitatea acestora, îngreunând absorbția de oxigen, este foarte important să avem în vedere susținerea sau redarea vitalității plâmânilor cu ajutorul unor suplimente.

Descoperă capsula Air7

Un astfel de supliment special conceput pentru a susține sănătatea plămânilor și pentru a reda vitalitatea acestora este capsula Air7. Acest supliment natural mai este supranumit vitamina plămânilor prin prisma faptului că este un supliment care conține ingrediente menite a susține vitalitatea sistemului respirator într-o lume unde factorii poluanți sunt tot mai des întâlniți. 

Vitamina Air7 este distribuita in Romania de Green Splid și are ca și ingrediente o gamă diversificată de vitamine esențiale, extracte de Coenzima Q10 și Crodyceps, dar și un suport complex pentru plămâni și pentru susținerea întregului sistem respirator. Vitaminele esențiale care se regăsesc în această capsulă sunt ideale pentru întărirea sistemului imunitar și au efect antioxidant asupra organismului uman, pe când extractele de Coenzima Q10 și Crodyceps sunt ideale pentru creșterea capacității de absorbție a oxigenului, respectiv pentru o capacitate mai mare de efort la nivelul plămânilor.

Vitamina plămânilor Air7 înglobează toate aceste ingrediente sub forma unei capsule înfoliate. Conform recomandărilor specialiștilor, această capsulă trebuie luată după masa principală o singură dată pe zi de către persoane adulte.

Puncte forte în utilizarea capsulei Air7

Dacă te întrebi prin ce se evidențiază capsula Air7 vitamina plămânilor, atunci trebuie să știi că acest supliment are numeroase puncte forte care o recomandă pentru întărirea sistemului respirator și pentru sănătatea plămânilor. Astfel, printre cele mai importante aspecte care recomandă utilizarea Air7 regăsim următoarele:

– Gradul ridicat de protecție în fața acelor bacterii și virusuri care cauzează diferite boli respiratorii prin susținerea sau redarea vitalității pulmonare;

– Creșterea aportului de oxigen a organismului ca urmare a creșterii capacității de absorbție a oxigenului la nivelul plămânilor;

– Asigură un conținut foarte ridicat de antioxidanți împotriva acelor tulpini care pot irita tractul respirator și în acest mod este redusă concentrația acelor compuși periculoși rezultați în timpul arderii nutrienților și pe durata metabolismului;

– Contribuie la functionarea normală a sistemului imunitar și la reglarea rezistenței organismului în fața diferiților factori din mediul exterior, acest lucru susținând plămânii în lupta în fața anumitor boli;

– Contribuie la ionizarea sistemului nervos și astfel este redusă tendința de depresie;

-Susține creșterea capacității rezistenței pulmonare la oboseală și astfel este susținută și creșterea performanței sportive;

– Susține vitalitatea întregului organism prin prezența de vitamine esențiale ca ingrediente ale acestui supliment și tocmai de aceea este recomandat un tratament de 3 luni consecutive minim o dată pe an pentru un adult, indiferent de perioada din an pentru care se optează.

Unde găsim vitamina plămânilor Air7?

Fără doar și poate că în ultimele luni cei mai mulți dintre noi au auzit sau au citit despre importanța sănătății sistemului respirator în contextul epidemiologic ce a caracterizat anul 2020. Pentru a proteja sistemul respirator și pentru a susține sănătatea plămânilor utilizarea vitaminei plămânilor poate fi cea mai bună opțiune.

Dacă toate punctele forte evidențiate mai sus cu privire la integrarea Air7 în aportul de vitamine și de extracte naturale care să susțină sănătatea sistemului respirator te-au convins, atunci poți comanda vitamina plamanilor pe air7.ro.

Share:

administrator

Lasă un răspuns