Fostul prefect și comisar-șef al Gărzii de Mediu Buzău, Carmen Ichim, membru PRO România, s-a retras din cursa pentru președinția Consiliului Județean și-l va susține pe candidatul PSD, Petre Emanoil Neagu. Cei doi vor colabora electoral sub umbrela Alianței PSD – PRO Buzău.

Un document în acest sens a fost depus, joi, la Biroul Electoral Central. Astfel, Alianța PSD-PRO România se va materializa și în liste comune de candidați.

Într-o postare pe Facebook prin care își explică decizia de a renunța la candidatura din partea PRO România, Carmen Ichim spune că va face echipă, împreună cu Petre Emanoil Neagu, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean.

”În urma discuțiilor purtate cu Petre Emanoil Neagu am căzut de acord să ne unim eforturile ca toate proiectele aflate în curs de execuție, dar și cele propuse de mine, să fie realizate, și printr-un efort comun, să aducem echilibru pe scena politică, cu un mare impact pozitiv asupra dezvoltării durabile a județului Buzău. Lupta politică este necesară doar atunci când unul dintre actorii de pe scena politică nu urmează calea dreaptă, cea de a aduce liniște și bunăstare în comunitate”, a scris Carmen Ichim.Un gest asemănător l-a făcut și președintele organizației județene a PRO România și vicepreședinte al organizației centrale a acestei formațiuni politice, Felix Rache, care urma să candideze pentru funcția de primar al orașului său natal, Râmnicu Sărat. Acesta îl va susține pe candidatul PSD, Sorin Cârjan

 

Share:

administrator

Lasă un răspuns