O dantură incompletă reprezintă o problemă mare pentru orice persoană. Atunci când ai pierdut unul sau mai mulți dinți, calitatea vieții tale scade. Ai mereu un disconfort, nu mai poți mesteca orice tip de aliment vrei și încerci să ascunzi în fiecare zi acest defect.  

În plus, lipsa unui dinte poate determina în timp migrarea dinților învecinați, modificarea fizionomiei și diverse alte probleme la nivelul danturii. De aceea, este important să apelezi la tratamentul cu implanturi dentare. Medicii stomatologi recomandă această metodă de tratament, deoarece este durabilă și poate întregi cu succes o dantură incompletă.  

Implanturile dentare înlocuiesc dinții lipsă, îmbunătățesc procesele de masticație și vorbire și te pot ajuta să ai un zâmbet perfect. Pe lângă beneficiile funcționale, acest tratament oferă și avantaje psihologice care nu sunt deloc de neglijat.  

Dantura poate fi considerată cartea de vizită a unei persoane. Atunci când faci cunoștință cu cineva, aspectul impecabil al danturii te poate ajuta să faci o impresie bună. În cazul în care te confrunți cu dinți cariați sau cu lipsa lor, stima de sine scade și poți ajunge chiar să te izolezi pentru a nu te simți mereu stânjenit de aspectul danturii tale.  

implanturi dentare

De aceea, în rândurile următoare, îți vom prezenta modul în care ți se va schimba viața după ce vei apela la un astfel de tratament: 

1. Nu va mai trebui să-ți acoperi gura atunci când râzi 

Dacă te confrunți cu problema dinților lipsă, probabil că și tu încerci să maschezi acest fapt cu ajutorul mâinilor. Ei bine, dacă vei avea implanturi dentare, nu vei mai fi nevoit să zâmbești cu „teamă”. Vei putea râde cu adevărat pentru că te vei mândri cu aspectul danturii tale, iar astfel te vei bucura din nou de timpul petrecut alături de cei dragi. 

2. Vei putea mânca orice îți dorești 

În cazul în care ai o dantură incompletă, probabil că te ferești de anumite alimente, deoarece ți se par greu de mestecat. Din fericire, dacă vei apela la tratamentul cu implanturi dentare, vei avea libertatea să consumi orice tip de aliment vrei.  

Procesul de masticație va fi îmbunătățit considerabil, iar tu te vei bucura din nou de orice plăcere culinară! 

3. Vei face mai multe fotografii 

Dacă nu ești mulțumit de aspectul zâmbetului tău, probabil că nu ești prea dornic nici să apari în fotografii. Pozele reprezintă cea mai bună metodă prin care ne putem aminti de anumite evenimente frumoase din viața noastră, așa că nu ar trebui să te ferești atunci când cei dragi vor să se fotografieze alături de tine.  

Apelează la tratamentul cu implanturi dentare și vei fi dornic să creezi amintiri memorabile alături de prietenii tăi! 

Așa cum poți observa, aspectul inestetic al danturii incomplete te poate afecta în multe privințe. De aceea, este important să iei măsuri și să contactezi o clinică stomatologică cu experiență, așa cum este Dental Excellence. Aici vei beneficia de cele mai moderne tratamente stomatologice la prețuri avantajoase. Medicii stomatologi vor vedea care este cea mai potrivită procedură pentru tine și te vor ajuta să ai un aspect demn de invidiat. 

Programează-te acum la Dental Excellence și îndrăznește să zâmbești din nou! 

Share:

administrator

Lasă un răspuns