Aflat într-o stare avansată de degradare, pasajul de la Metalurgica peste DN2B și care traversează și calea ferată, a intrat în reparații capitale, la solicitarea Primăriei Buzău. Astăzi a fost deschis circulației rutiere primul tronson, cel care traversează șoseaua spre Brăila. Toate mijloacele de transport auto care merg sau vin dinspre Brăila pot circula din nou pe sub podul rutier.

pod metalurgica 3 pod metalurgica 1

Primul tronson din pasarela de la Metalurgica, aflat în reabilitare și modernizare, a fost redeschis și traficul rutier a fost reluat normal, atât pe pod, cât și pe sub el.

Oficialii din Primărie și reprezentanții constructorului au tăiat împreună panglica de inaugurare, bucuroși că au reușit să redea circulației acest pod, în timp optim.

Deoarece podul peste calea ferată se află într-un stadiu avansat de degradare, traficul greu este restricționat și deviat pe un traseu ocolitor.

Cel mai probabil, chiar și în cazul în care între constructor și Regionala CFR Galați s-ar ajunge la un acord, lucrările de reabilitare nu vor putea începe până în primăvara următoare. (Corneliu Floriceanu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns