Ford Motor Co F.N a declarat vineri că se așteaptă să vândă 100.000 de mașini și camioane echipate cu noul sistem de conducere hands-free al companiei în primul an complet de disponibilitate.

Problema este că doar hardware-ul sistemului va fi instalat. Software-ul nu va fi gata pentru aproape încă un an, a spus Ford.

Active Drive Assist al producătorului de automobile va fi oferit mai întâi pe pickup-ul reproiectat F-150 și pe noul SUV electric Mustang Mach-E, ambele fiind puse în vânzare mai târziu în acest an.

Cu toate acestea, funcția nu va fi activată decât în ​​al treilea trimestru al anului 2021, a spus compania.

Clienții pot comanda un Mach-E sau un F-150 cu pachetul avansat de asistență pentru șofer Co-Pilot360, care include hardware-ul pentru Active Drive Assist.

Această caracteristică va fi activată printr-o actualizare wireless over-the-air atunci când software-ul va fi finalizat anul viitor, a spus Ford.

Active Drive Assist va fi standard pe anumite modele high-end selectate și disponibil ca opțiune pentru altele, la un preț de aproximativ 1.500 USD.

Consumer Reports a lansat la începutul acestei săptămâni rezultatele testului său de 17 vehicule echipate cu sisteme active de asistență la conducere, inclusiv un Tesla TSLA.O Model Y – un concurent cap la cap al Mustang Mach-E – cu pilot automat.

Modelul Y a terminat „o secundă îndepărtată” în testarea unui Cadillac CT6 echipat cu sistemul GM.N Super Cruise al General Motors Co.

Citeste continuarea Ford privește vânzările în primul an de 100.000 de vehicule cu sistem de conducere „hands free”

Share:

administrator

Lasă un răspuns