Proaspăt intrată în politică, Oana Matache a fost remarcată de primarul Toma, care a propulsat-o pe lista de consilieri locali municipali, pe o poziție eligibilă. În prima ședință extraordinară a noului Consiliu Local Municipal, a fost propusă pentru funcția de viceprimar și a fost confirmată prin votul colegilor. Oana Matache este primul viceprimar femeie din istoria Municipiului Buzău și va face echipă pentru următorii 4 ani cu viceprimarul Ionuț Apostu și cu primarul Constantin Toma.

  viceprimarita 1 toma apostu matache

La ședința extraordinară a noului CLM de astăzi au fost aleși și cei doi viceprimari, Ionuț Apostu și Oana Matache, propuși de formațiunea de consilieri PSD

Partidul Social Democrat are 16 consilieri municipali în noul Consiliu, deține o majoritate calificată și are dreptul să numească cei doi viceprimari.

Cei doi nominalizați s-au prezentat pe scurt în fața consilierilor locali, care urmau să-i voteze.

Președintele comisiei de validare a anunțat rezultatul votului.

Așadar, începând de astăzi, tripleta de la Primărie a fost completată, edilul șef și cei doi viceprimari, Ionuț Apostu și Oana Matache care, împreună cu aleșii locali vor administra Buzăul în următorii patru ani.

Oana Matache este prima femeie viceprimar din istoria Primăriei Buzău. (Corneliu Floriceanu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns