Firma de cumpărare Carlyle Group Inc CG.O a raportat joi o scădere mai mică decât era de așteptat a câștigurilor distribuibile din al treilea trimestru, deoarece creșterea afacerilor sale de capital privat și credit a compensat parțial o scădere a vânzărilor de active din diviziile sale imobiliare și energetice.

Carlyle a declarat că, câștigurile distribuibile (DE) – numerarul disponibil pentru plata dividendelor – au scăzut la 151,8 milioane USD de la 160,7 milioane USD cu un an mai devreme.

Acest lucru s-a tradus în DE pe acțiune de 40 de cenți, care a depășit media consensului de pe Wall Street de 36 de cenți, potrivit datelor de la Refinitiv.

Firma din Washington, D.C., a declarat că portofoliul său global de fonduri a crescut cu 5% în trimestrul respectiv, determinat de fondurile de capital privat, care au urcat cu 5%, în timp ce fondurile de credit s-au apreciat cu 4%.

Fondurile sale imobiliare și energetice au crescut cu 3%, respectiv 1%.

În schimb, Blackstone Group Inc BX.N, cea mai mare firmă de capital privat din lume, a declarat că portofoliul său de capital privat a apreciat 12,2% în trimestrul respectiv, în timp ce fondurile imobiliare oportuniste și de bază au crescut cu 6,4%, respectiv 3,5%.

Conform principiilor contabile general acceptate (GAAP), Carlyle a raportat un venit net de 295,5 milioane dolari, determinat de o creștere accentuată a veniturilor din investiții.

Compania a declarat că activele sale totale administrate totalizau 230 de miliarde de dolari la sfârșitul lunii septembrie, în creștere față de 221 miliarde de dolari cu trei luni mai devreme.

De asemenea, a închis trimestrul cu 74 miliarde de dolari în capital neutilizat.

Carlyle a declarat un dividend trimestrial de 25 de cenți pe acțiune.

Citeste continuarea Carlyle raportează câștiguri mai bune decât se aștepta în trimestrul III

Share:

administrator

Lasă un răspuns