Transcarsrl.ro oferă clienților săi o gamă completă de servicii de închirieri, cum ar fi închirieri microbuze și închirieri autocare pentru transportul angajaților și nu numai. Poți solicita servicii de închirieri microbuze cu șoferi pentru a transporta angajații la locul de muncă confortabil și sigur, serviciul fiind disponibil ieftin și non-stop. Dacă biroul sau punctul de lucru se află în afara orașului, nu există transport regulat către către și dinspre locul de muncă, atunci soluția la această problemă va fi închirierea unui microbuz sau autocar pentru a transporta angajații de la serviciu spre casă sau de acasă la serviciu.

Angajatorii moderni oferă facilități la pachet angajaților săi. Cu cât este mai larg, cu atât este mai atractivă slujba. Comandarea și închirierea microbuzelor și autocarelor pentru livrarea angajaților este un plus excelent la avantajele existente ale companiei, care va crește loialitatea personalului. Se organizează în mod regulat următoarea gamă de servicii:

Se colectează angajații din oraș sau vor fi preluați de la punctul de colectare, fiind livrați la punctul de lucru sau la birou.După muncă, vor fi livrați la adrese sau înapoi la locul stabilit.În cazul în care angajații lucrează în ture, se vor efectua mai multe curse pe zi.

Avantajele serviciului de închirieri autocare sau microbuze este faptul că niciodată nu vor exista întârzieri, iar personalul va veni să lucreze într-o dispoziție pozitivă și eficiență sporită. Există vehicule pentru livrarea oricărui număr de angajați. Pentru companiile mici, sunt potrivite microbuze care pot găzdui între 17 și 21 de persoane. Pentru un număr mai mare, există autocare cu drepturi depline pentru 25-60 de persoane. Iarna, livrarea angajaților se face într-un autocar încălzit și acest lucru este garantat, iar aerul condiționat funcționează pe timp de vară. 

Închirieri microbuze și autocare pentru situații de urgență

De asemenea, închirierea de autocare sau microbuze este adecvată în oricare altă situație de urgență, de exemplu, dacă o parte din personal a rămas peste program și trebuie transportat acasă. De asemenea, personalul angajat mai poate fi transportat cu utilizarea serviciului de închirieri microbuze sau închirieri autocare și în cazul în care este organizată o festivitate sau petrecere corporatistă care se încheie mult prea târziu. Comenzile centralizate pentru închiriere de autocare sau microbuze pentru livrarea angajaților la adrese, sunt de neînlocuit și sunt mult mai ieftine decât comandarea unui taxi pentru fiecare persoană.

Ce servicii îți poate oferi transcarsrl.ro?

Transcarsrl.ro oferă servicii de închirieri microbuze cu șofer pentru 20 de persoane, pentru orice perioadă. Acest serviciu este mai ieftin decât închirierea a două mașini și garantează o călătorie mai confortabilă. De asemenea, poți închiria un autocar sau un microbuz  pentru organizarea unui cortegiu pentru o nuntă, transportul oaspeților la petreceri de ziua de naștere și la alte sărbători în masă, pentru transportul oamenilor în timpul evenimentelor funerare, excursii pentru școlari etc. Atunci când închiriezi un microbuz cu 20 de locuri, se oferă microbuze moderne Mercedes modele noi. Pentru a asigura siguranța maximă pentru clienți, se efectuează în mod regulat întreținere și reparații tehnice.

În cazul în care se închiriază un microbuz sau un autocar, șoferul profesionist va duce angajații la adresa indicată. Un specialist cu calificările corespunzătoare, nu numai că va asigura transportul în siguranță al pasagerilor, dar îi va duce la locul stabilit la timp, fiecare șofer cunoscând bine orașul și împrejurimile sale, efectuând transportul angajaților pe cele mai scurte rute.

Servicii de închirieri autocare pentru transport angajați

Doar tu poți alege servicii de închirieri autocare și închirieri microbuze pentru transport angajați dintre opțiunile propuse. Pentru a comanda o mașină, contactează operatorul la numărul de telefon indicat pe site și descrie caracteristicile nevoilor tale. Apoi vei putea să alegi orice vehicul dintre cele propuse de operator. Serviciul funcționează nonstop, inclusiv în weekend și de sărbători. Serviciul pentru transport angajați este disponibil în orice moment al zilei sau al nopții.

Pentru mulți, serviciul de închirieri microbuze sau închirieri autocare pentru transport angajați,  elimină o listă de obstacole: linia de metrou, un autobuz după care trebuie să alergi cu viteza luminii, un microbuz unde șoferul dintr-un motiv sau altul a ignorat programul. De asemenea, condițiile meteorologice deseori tulbură graficul mijloacelor de transport în comun. Ce se întâmplă dacă locul de muncă este departe de casă, iar specificul producției nu permite întârzierea? Transcarsrl.ro oferă servicii profesionale de închirieri microbuze și închirieri autocare pentru transport angajați și astfel te scapă de o serie de probleme. 

Share:

administrator

Lasă un răspuns