Horoscop 25 octombrie 2020. Citește horoscopul de azi pentru zodia ta. Pe libertatea găsești Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi

Horoscop Berbec – 25 octombrie 2020:

E prea multă gălăgie în jur și vei fi tentat să te amesteci în toate, cu gândul că vei reuși să clarifici câte ceva. Problema e că cei din jur nu vor să lămurească nimic, ei doar își caută o ocupație.

Horoscop Taur – 25 octombrie 2020:

Amestecul de stări și gânduri de astăzi seamănă cu o oală care dă în clocot și dacă așa te simți și tu, înseamnă că ai nevoie de ceva care să stingă focul agitației din interiorul tău.

Horoscop Gemeni – 25 octombrie 2020:

Ai nevoie de o retragere strategică pentru a te elibera de acumulările toxice din ultima vreme. Să te amesteci, din nou, cu cei care au contribuit la această situație, nu e deloc o idee bună.

Horoscop Rac – 25 octombrie 2020:

Bănuiești tu, și ai dreptate, că soluția cea mai inteligentă pentru cele mai delicate probleme din acest moment, este să apelezi la o anumită persoană care se pricepe.

Horoscop Leu – 25 octombrie 2020:

Ești tentat să alegi un scurt moment de strălucire într-un grup anume, în loc să te ocupi cu treburile urgente. Numai că momentele de strălucire vin cu un gust amar, la final.

Horoscop Fecioară – 25 octombrie 2020:

Îți faci iluzii din cauza unor aspirații pe care nu ai reușit să le vezi realizate și le consideri esențiale. Poate că, de fapt, nu de asta ai nevoie, ci de o schimbare în gândire, în idei și concepții.

Horoscop Balanță – 25 octombrie 2020:

Poți primi sfaturi de mare valoare, care să nu ajungă la tine pentru că nu ești atent, nu asta îți dorești, crezi că ai nevoie de oricare alt fel de ajutor.

Horoscop Scorpion – 25 octombrie 2020:

Ești convins că dacă îi lași pe apropiați să vorbească, își vor dezvălui intențiile și dorințele și tu vei avea informații de care te vei putea folosi mai târziu. Numai că, astăzi, nu e deloc așa.

Horoscop Săgetător – 25 octombrie 2020:

Ai șansa a ajunge la anumite informații care îți vor fi de folos, cu ajutorul unor persoane din anturajul apropiat. E de ajuns să fii atent și condescent cu cei care nu îți sunt, neapărat, pe plac.

Horoscop Capricorn – 25 octombrie 2020:

Ești foarte concentrat pe anumite scopuri și asta te face orb la tot ceea ce se petrece în jurul tău. E păcat, pentru că așa nu vezi nici pericolele reale.

Horoscop Vărsător – 25 octombrie 2020:

Ești în formă și se vede, mai ales când vii cu tot felul de propuneri de petrecere a timpului în compania prietenilor vechi și noi. Numai că trebuie să ai grijă și de tine, de nevoile tale reale.

Horoscop Pești – 25 octombrie 2020:

Astăzi se face lumină și în zonele în care era un întuneric dens, în ultima vreme. E nevoie însă de o atitudine flexibilă ca să poți sesiza schimbările care se petrec chiar sub ochii tăi.

Share:

administrator

Lasă un răspuns