De vineri, Școala Gimnazială nr. 7 din Dorobanți intră în scenariul roșu. Orele se vor desfășura exclusiv online, timp de două săptămâni. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, desfășurată joi, 8 octombrie 2020.

Au fost actualizate scenariile de desfășurare a cursurilor în mai multe unități de învățământ din județul Buzău, în contextul apariției cazurilor de infectări cu noul Coronavirus, în rândul elevilor și cadrelor didactice.

A fost suspendată desfășurarea cursurilor ”față în față” la Colegiul Național ,,Bogdan Petriceicu Hașdeu” din municipiul Buzău, până la data de 22.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

A fost suspendată desfășurarea cursurilor ”față în față” la Școala Gimnazială nr.7, din municipiul Buzău, până la data de 16.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

De asemenea, s-a suspendat desfășurarea cursurilor ,,față în față” la clasa a XII-a E de la Liceul Teoretic ”Alexandru Marghiloman”, din municipiul Buzău, până la data de 22.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

A fost suspendată desfășurarea cursurilor,,față în față” la Grupa ”Căpșunelele Vesele” de la Grădinița cu program prelungit nr.2 Râmnicu Sărat, până la data de 22.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

De asemenea, a fost adoptată hotărârea privind reluarea cursurilor, față în față, la
la clasa a VII –a A de la Școala Gimnazială ” Dionisie Romano” din municipiul Buzău, începând cu data de 08.10.2020, la Liceul Teoretic Rușețu, începând cu data de 12.10.2020 și la clasa a VI-a B de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă, din municipiul Buzău, începând cu data de 13.10.2020.

Share:

administrator

Lasă un răspuns