Traficul a fost oprit pe DJ 203D Buzău – Maxenu – Smeeni spre Pogoanele,  din cauza unui incendiu violent care se manifestă în curtea unei societăți de reciclare, de la ieșirea din municipiul Buzău.

Din cauza vântului, focul s-a extins rapid și la hala societății. Polițiștii au decis să oprească traficul rutier în apropierea depozitului, din cauza norului de fum care învăluiea șoseaua. Fumul gros se vede de la zeci de kilometri distanță.

Polițiștii rutieri acționează în teren pentru dirijarea și fluidizarea traficului respectiv pentru prevenirea evenimentelor negative și îndrumă șoferii care vor să ajungă spre Smeeni și Pogoanele, să folosească rute ocolitoare pe DN2E85 prin Costești sau pe DN2B prin Țintești.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, muncitorii având timp să se autoevacueze din hala cuprinsă de flăcări. La intervenție au fost trimise mașini de stingere din mai multe județe. Pentru că se înregistrau degajări mari de fum, autoritățile au transmis mesaj RO-ALERT cetățenilor din zona afectată.

”Traficul a fost deja restricționat, s-au făcut demersuri pentru a veni autospeciale de la București, Brăila și Vrancea. Important este că nu sunt victime. Vorbim de un incendiu pe o suprafață de 1.500 de metri pătrați”, spune Adina Moiseanu, subprefect.

 

Share:

administrator

Lasă un răspuns