Invitat, aseară, la emisiunea “D’ale buzoianului”, primarul Constantin Toma a fost nevoit să facă față unui tir de întrebări și critici din partea telespectatorilor, pe fondul scumpirii taxelor și impozitelor locale.

impozit 1Atât prin mesaje, cât și prin intervențiile telefonice, telespectatorii i-au cerut socoteală ediului-șef pentru decizia de majorare a birurilor.

Vizibil afectat de întrebări, șeful Palatului Comunal a încercat să explice că trebuie făcut un efort din partea tuturor cetățenilor, în contextul în care încasările de anul trecut au fost foarte mici.

Primarul Constantin Toma a mai declarat că, în doi-trei ani, se poate ajunge la reducerea taxelor și impozitelor locale. 

Nu întâmplător, după emisiunea de aseară, primarul Constantin Toma a postat astăzi, pe pagina sa de facebook, un filmuleț în care explică motivele scumpirilor.

De la 1 ianuarie, birurile locale au crescut. Cele mai mari modificări s-au făcut în cazul impozitelor pe clădiri, procentul de majorare pornind de la 50%, în funcție de anul construcției și de zonă. (Mihai Bunăziua)

Share:

administrator

Lasă un răspuns