Pentru strălucire alege relaxarea. Nu,  nu sunt doar vorbe în vânt, ci realitate. Un organism relaxat e mai sănătos, mai vibrant, mai radiant.

Spune sincer, de când nu te-ai mai bucurat de o vacanță, fie ea chiar și una scurtă? Când a fost ultima oară când ai făcut abstracție de tot ce te înconjoară și te-ai focusat numai pe tine? Nu iți mai aduci aminte? Înseamnă că este momentul s-o faci chiar acum.

Relaxarea reprezintă lucrul cel mai sănătos de inclus în rutina zilnică.  Mai multe studii efectuate în domeniu demonstrează că anumite forme de relaxare pot reduce o serie importantă de boli cornice, redau energia și te inundă cu o stare de pozitivism cum rar mai întâlnești.

Există mai multe feluri garantate de relaxare. Iată o parte dintre ele:

– Relaxarea progresivă a musculaturii;

– Yoga;

– Tai Chi Qigong;

– Meditație;

– Exerciții de respirație.

Stresul ne afectează pe toți. Însă atunci când devine cronic, poate avea consecințe grave asupra sănătății noastre. El dezvoltă depresii, poate influența sistemul imunitar, ba chiar lasă urme pe tenul nostru: pielea uscată, ridurile sau acnea, sunt doar câteva dintre modurile în care se manifestă.

Stresul cronic ne influențează tenul în două feluri:

– hormonii eliberați de către organism în timpul stresului pot duce la schimbări psihologice care afectează pielea;

– atunci când ești obosit, e posibil să dezvolți anumite obiceiuri proaste precum scrâșnitul dinților sau mușcatul buzelor.

Optează pentru pachetul  Relaxare și înfrumusețare de la Ensana Health Spa Hotels din Sovata. El se concentrează pe oferte de tratamente pentru față și corp cu scopul de a îmbunătăți starea generală de bine. Așadar, fă o rezervare pentru minim două nopți până pe data de 16 decembrie 2021 și beneficiezi de:

– Demipensiune cu mic dejun și cină, zilnic un vitamin-boost: o salată Healthy Choice + fresh multivitamin;

– 1 tratament Equilibrum Express pentru făță, gât și decolteu 30′;

– 1 masaj relaxant sau revitalizant 40′;

– Acces gratuit la spa înainte de ora check in-ului (după ora 11:00, în funcție de disponibilitate, fără mese).

Relaxare și înfrumusețare – un pachet destinat exclusiv frumuseții și stării de bine la Ensana Health Spa Hotels din Sovata.

Oferta completă și prețuri găsești aici: https://bit.ly/3p2ASJn

The post Relaxare pentru o piele frumoasă appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns