Mai multe persoane s-au prezentat, luni, voluntar, în centrele de vaccinare, față de cele programate prin intermediul platformei online. Așa se face că 470 de buzoieni au fost vaccinați, în prima zi din cea de-a doua etapă a campaniei.

Tot ieri, s-au vaccinat și 43 de persoane care făceau parte din prima categorie (etapa I) de persoane vaccinate, respectiv cei din cadrul personalui medical care se mai pot programa până pe 1 februarie pentru vaccinare.

Subrefectul Buzăului, Adina Moiseanu, s-a declarat plăcut surprinsă să constate că, ”așa cum s-a întâmplat și în prima etapă a campaniei, și de data aceasta, s-au prezentat voluntar, în centrele de vaccinare, mai multe persoane față de cele programate prin intermediul platformei online”.

”Este evident că mesajul de mobilizare al nostru, al Instituției Prefectului Județului Buzău, dar și al Guvernului României, a fost înțeles de tot mai mulți dintre buzoieni, lucru care ne bucură foarte mult pe noi, cei care suntem responsabili de organizarea campaniei de vaccinare la nivelul județului”, a scris Adina Moiseanu.Potrivit subprefectului, vaccinarea este calea cea mai sigură pentru oprirea pandemiei și întoarcerea la normalitate, așa cum a fost în cazul tuturor molimelor care au fost eradicate de-a lungul timpului cu ajutorul vaccinurilor.

Share:

administrator

Lasă un răspuns