Au trecut și Sărbătorile de iarnă, s-a terminat și vacanța, și iată-ne la începutul unui nou an care sperăm să fie mai bun și mai blând cu noi toți. Odată cu reluarea activităților, mulți dintre noi ne simțim epuizați, nu ne găsim forța și energia necesare pentru a porni la un nou drum.

Dar ce-ar fi să-ți dai un restart? Să combini resursele naturale, cu aerul proaspăt de munte și, de ce nu, să beneficiezi și de o expertiză medicală. Unde? La Sovata este propunerea noastră, iar în acest sens, avem și un pachet special pentru tine: Recuperare respiratorie, pentru ca tu să te încarci cu energie, și să-ți întărești imunitatea, mai ales dacă te numeri printre persoanele trecute prin neplăcuta experiență de a fi avut Covid. Oboseală, dificultăți de respirație, probleme de memorie și un fel de „ceață cerebrală”, dar și insomnie, pierderea gustului și a mirosului și erupții cutanate. Toate acestea sunt simptome cu care se confruntă unele persoane chiar și după săptămâni sau luni de la infecția cu Sars-Cov-2. De aceea, nu înceta să ai grijă de tine și de sănătatea ta!

Îți oferim și un pont: pachetul de recuperare respiratorie vine în sprijinul celor care sunt în perioada de recuperare post – Covid, dar acționează și ca tratament preventiv pentru Covid-19.

În acest sens, punem la dispoziția ta sejururi de minimum 7 nopți, ce includ cazare cu demipensiune la hotel Brădet din cadrul Ensana Health Spa Hotels , ofertă valabilă până în 16 iunie 2021.

Pachetul include următoarele servicii:

  • 3 x baie cu apă sărată 20′;
  • 2 x inhalație 15′;
  • 2 x masaj medical 20′;
  • 3 x oxigenoterapie 20′;
  • 2 x aerosol cu apă sărată 20′;
  • 3 x training funcțional 30′;
  • 3 x nămol wellness 20′;
  • 3 x acces la salina Praid (fără transfer inclus);
  • Selecție de ceai de plante pe durata sejurului, din partea casei.

La toate acestea se adaugă, printre altele, utilizare gratuită a zonei de spa și saună a hotelului, utilizare gratuită a zonei de fitness a hotelului, WiFi gratuit, cameră de joacă și program de animație pentru copii Bubbles/Hippo Club. Pentru ca tu să poți veni cu toată familia la noi.

Dacă ești unul dintre candidații la o astfel de cură de recuperare respiratorie, alege să beneficiezi de un timp pentru odihnă și relaxare într-un mediu diferit, cu aer curat și mâncare sănătoasă.

Vino la Sovata să te bucuri de o sănătate mai bună și stai fără grijă: Ne-am angajat să îți oferim condiții sigure și sănătoase și am luat măsuri de prevenire și de control pentru siguranța tuturor oaspeților noștri.

https://www.ensanahotels.com/

The post Vino la Sovata să te tratezi anti și post infectii pandemice appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns