De sărbători, în loc să dăruiască, a furat. Un bărbat de 43 de ani, din Balta Albă, a sustras mai multe obiecte de valoare dintr-o casă despre care avea informații că nu este locuită în perioada sărbătorilor. Hoțul a îngropat în grădină bunurile furate, printre care era și un televizor LED.

Poliţişti din Secția de poliție rurală Râmnicelu și luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat, luni dimineață, o percheziţie la locuința bărbatului bănuit de furt.

Fapta a fost sesizată poliției în data pe data de 6 ianuarie, de către o femeie în vârstă de 70 de ani care avea grijă de locuință, proprietara fiind plecată. Suspectul, un bărbat în vârstă de 43 de ani, ar fi pătruns în intervalul 24 decembrie 2020 – 06 ianuarie 2021 în casă prin forțarea sistemului de închidere și ar fi sustras mai multe bunuri.

Proprietarul casei vizitate de hoț a aproximat prejudiciul la 7.000 de lei. Este vorba de bijuterii din aur, un laptop, electrocasnice și electronice. Individul a îngropat în grădină toate bunurile furate, printre care era și un televizor LED.

Suspectul de furt a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat parchetului, cu propunere de arestare preventivă.

Share:

administrator

Lasă un răspuns