Îndrăgita prezentatoare TV, Gabriela Cristea, a devenit cunoscută românilor odată cu apariția emisiunii „Noră pentru mama”. Încă de atunci, Gabriela Cristea este constant în atenția fanilor săi, motiv pentru care are foarte mare grijă de aspectul și sănătatea corpului său. 

Apărând constant pe micile ecrane, Gabriela Cristea a înțeles importanța menținerii unui zâmbet cât mai estetic și mai sănătos, alegând echipa de medici profesioniști Life Dental Spa din clinicile stomatologice din București. 

Life Dental Spa promovează stomatologia modernă 

Este bine-cunoscut faptul că tratamentele stomatologice clasice sunt destul de dureroase, invazive și greu de suportat pentru pacient din multiple puncte de vedere. Tocmai de aceea, dr. Cristina Obreja, medic specialist în laser stomatologic, a decis să pună bazele unui nou concept în ceea ce privește stomatologia modernă în România: stomatologia laser, minim-invaziva, in clinicile Life Dental Spa. 

Cu două sedii în București și unul în Iași, Life Dental Spa aduce în atenția pacienților laserul stomatologic. Tratamentele cu laserul dentar sunt aplicate în toate domeniile stomatologiei, pornind de la proceduri chirurgicale sau parodontale și până la intervenții estetice, de tipul albirilor dentare și plombelor (obturatiilor). 

Laserul dentar este un instrument complet diferit față de ceea ce găseau pacienții în mod obisnuit în cabinetul stomatologic:

Laserul folosește lumina cu lungimi de undă de diferite, astfel încât NU există freze rotative care să producă disconfort sau vibrații Laserul NU produce durere, căci intensitatea sa e setată în funcție de sensibilitatea pacientului Laserul dentar face ca procedurile să dureze mai puțin și rezultatele să persiste timp îndelungat! 

Gabriela Cristea își dorește zâmbetul perfect 

Unul dintre motivele principale pentru care îndrăgita vedetă a ales clinicile stomatologice Life Dental Spa este îmbunătățirea aspectului estetic al zâmbetului, lucru pe care specialiștii Life Dental Spa au ales să îl realizeze cu ajutorul coroanelor dentare. 

Tratamentul restaurator cu ajutorul coroanelor dentare este realizat în clinicile stomatologice Life Dental Spa din București cu laserul dentar, întregul protocol fiind alcătuit din manopere minim-invazive, grație tehnologiei de ultimă generație. 

#LifeDentist-ii sunt de părere că cele mai bune materiale ce pot fi utilizate pentru a confecționa coroane dentare care să dureze ani de zile în cavitatea orală și care să ofere un rezultat estetic excelent sunt cele din ceramică sau zirconiu.

Ceramica și zirconiul sunt materiale noi, biocompatibile și prietenoase cu organismul, astfel încât coroanele dentare asigură o reușită de lungă durată, spre mulțumirea pacientului și a echipei medicale. 

Ce trebuie să faci pentru a putea beneficia de coroane dentare? 

Pacienții care aleg clinicile stomatologice Life Dental Spa, printre care se numără inclusiv îndrăgita prezentatoare TV Gabriela Cristea, au parte de cele mai calitative servicii medicale oferite de echipa de #LifeDentisti. Astfel, înainte de orice tip de tratament, medicii au grijă să îi prezinte pacientului toate informațiile necesare:

În urma consultației realizate cu ajutorul camerei intraorale, medicul evaluează starea dinților și decide un plan de tratamentManoperele descrise în planul de tratament sunt explicate pe înțelesul pacientuluiMedicii au foarte mare grijă la dorințele estetice ale pacienților, astfel încât rezultatul să fie cel dorit 

Alege clinicile stomatologile Life Dental Spa și bucură-te de un zâmbet estetic realizat cu ajutorul echipei de medici profesioniști Life Dental Spa!

Share:

administrator

Lasă un răspuns