Lucian Busuioc, Wella Professionals International Top Artist, a încheiat anul 2020 în stil mare, prin câștigarea unui nou super trofeu internațional în hairstyling.

La finalul lunii decembrie 2020, Lucian și-a trecut în palmares cel de-al șaselea mare premiu internațional de coafură în cadrul concursului International Beauty Awards 2020 Cut&Style! Lucrarea sa, Urban Hybrid, a sedus juriul de specialiști,  care i-au acordat locul 1 pentru cel mai bun Best Short Hair Cut & Style 2020-2021!

Look-ul propus de Lucian prin „Urban Hybrid” este inspirat de orașele urbane sofisticate, dar și de arhitectura modernă proiectată de Zaha Hadid. Suntem martorii unei fuziuni moderne de tunsoare și culoare, unde accentele se găsesc pe partea de contur pentru a sublinia și mai mult forma puternică și precisă cu care ne-a obișnuit artistul.

În 2021, Lucian Busuioc își va completa lucrarea Urban Hybrid cu o întreagă colecție suprinzător de precisă și plină de armonii de culoare și stil. Lucian se impregnează în permanență cu noi surse de creație și inspirație. Provocarea sa cea mai recentă? Arhitectura contemporană, futuristă, alături de modă și detalii din spațiile deschise.

Din 2012, Lucian Busuioc, a intrat în galeria internațională a greilor din hairstyling odată cu câștigarea premiul publicului – People’s Choice Award și medalia de argint la secțiunea Color din cadrul Wella International Trend Vision Award. Tot în 2012, Lucian a fost finalistul și medaliatul concursului SP MEN Style Code Competition. Iar de atunci, el nu s-a mai oprit din cursa finaliștilor de top din lumea coafurii internaționale.

Artistul face parte din galeria elitelor Wella Professionals la nivel mondial. Este este recunoscut drept unul dintre cei mai creativi și mai inventivi coloriști ai lumii, dar este, totodată, și cel mai premiat hairstylist din România.

Succesul lui Lucian Busuioc se traduce prin muncă, ambiție, dedicare și disciplină. De mai bine de 20 de ani, el construiește un univers de creativitate și excelență în hairstyling. Azi, vă puteți bucura de talentul său în cadrul locației sale Artist Salon & Academy. Aici puteți experimenta coafura la cel mai înalt nivel și veți putea avea parte de forme, tunsori și culori de top.

PREMII

  • Top Stilist Internațional WELLA PROFESSIONALS
  • Membru al echipei WELLA ROMÂNIA din anul 2006
  • Fondator și lector la ARTIST ACADEMY
  • Medalia de Argint la secțiunea COLOR și Premiul Publicului la Concursul internațional de hairstyling Wella ITVA Madrid 2012
  • A câștigat Concursul international SP Men STYLE CODE COMPETITION în anul 2012
  • Visionary Award în cadrul Alternative Hair Show la Londra în anul 2017
  • OMC Stylist Award Ladies Trend Cut în anul 2019
  • International Beauty Award Cut&Style în anul 2020

CONTACT:

Bd. Iancu de Hunedoara 42 A, Sector 1, Bucureşti

Academy | 0721 262 142

www.artistsalonacademy.ro

Facebook | Artist Salon & Academy

Instagram | @Artist.Salon.Academy

#ArtistSalonAcademy

The post Lucian Busuioc își trece în palmares cel de-al șaselea trofeu de hairstilist internațional appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns