Nu doar culoarea părului îți poate oferi un look mai tineresc, ci și tunsorile sau felul în care îți stilizezi părul. Vrei să dai timpul înapoi cu măcar câțiva ani? Hairstilistii Wella Professionals îți dezvăluie câteva stylinguri care sigur te vor ajuta în acest demers.  

BOBUL “WAVY”

Atunci când tunzi părul “în scări”, riști să obții un look învechit, chiar dacă porți în acel moment o nuanță de păr la modă. Cum poți repara această greșeală? Cu niște onduleuri lejere în zona bărbiei, care să te ducă cu gândul la zilele însorite de vară, dar care sunt actuale pe tot parcursul anului. Pentru un look de acest gen aplică mai întâi EIMI Root Shoot pentru fixare, apoi usucă părul în sensul opus, astfel încât va lua o formă naturală. Odată uscat, creează niște onduleuri ușoare cu ajutorul unui instrument de styling pe care îl ai la îndemână, apoi pulverizează EIMI Mistify Me Light, pentru fixare și finisare.

PIXIE – Tunsoarea perfectă

Pentru persoanele care s-au săturat de utilizarea îndelungată a foehnului sau a produselor de stilizare care țin în frâu o podoabă capilară bogată, stiliștii Wella Professionals recomandă o tunsoare pixie. Nu doar că întinerește pe orice o poartă, dar este și ușor de întreținut sau stilizat. Alege bine stilistul care te va tunde, e important ca părul să fie tuns în straturi pentru puțin volum. Această tunsoare se întreține cu ceară mată sau puțin gel pe vârfuri precum EIMI Texture Touch Clay sau EIMI Pearls Styler, care va oferi și puțină strălucire.

Bretonul reinterpretat

Hairstyling-urile care încadrează fața sunt printre cele mai recomandate persoanelor care își doresc un look mai tânăr. Astfel, un breton și câteva șuvițe lejere pe lângă obraji vor oferi acel boost de energie de care acest gen de look are nevoie. În plus, sunt și ușor de obținut. Pe măsură ce bretonul va crește, se poate separa cu o cărare la mijloc pentru un look nou, care poate fi stilizat în doar câteva minute.

Un păr de lungime medie

Uneori, dacă părul crește prea mult, poate căpăta un look dezordonat. Firele par mai subțiri și mai casante. Ceea ce se va întâmpla la un momentdat, deoarece producția de sebum va încetini. Din acest motiv, unul dintre lucrurile cele mai înțelepte pe care le poți face atunci când îți doreșți un styling proaspăt și tineresc este să îți tunzi pletele până la umeri. Ai să vezi că rezultatul va fi unul de-a dreptul spectaculos; părul e mai ușor, mai viu, mai strălucitor și cu mai mulț volum, desigur, doar ai scăpat de o greutate în plus. Asigură-te că îngrijirea ulterioară este cea corectă, folosește un șampon hrănitor precum INVIGO Nutri-Enrich, o mască de netezire din aceeași gamă, iar la final, pentru un plus de vitalitate, adaugă puțin INVIGO Frizz Control Cream.

Bucle glossy

Scăderea producției de sebum poate afecta și mai tare părul ondulat deoarece lipsa acesteia nu face decât să usuce vârfurile. Chiar și așa, prin tundere regulată îți poți păstra podoaba capilară sănătoasă și cu un aer tineresc. Nu uita de îngrijire, poți opta pentru produse special dedicate părului creț precum cele din colecția NutriCurls în care găseșți produse pentru curățare delicată. Nici stylingul nu trebuie făcut la întâmplare, îți recomandăm să folosești EIMI Curlixir Balm de la rădăcină și până la vârfuri înainte de uscarea cu foehnul, apoi amestecă în palme o cantitate mică de EIMI Oil Spritz și EIMI Fresh Up și aplică-le ușor pe șuvițele uscate.

Bobul tuns gradual

Modern, fără să fie prea trendy sau învechit, un bob tuns gradual oferă o stuctura lejeră oricărui tip de păr. Vorbim despre un tuns delicat, nu o tăiere bruscă, care începe de la spate, unde se află cea mai scurtă secțiune și coboară în față, într-un unghi de 45°. Acest gen de tunsoare este pusă în valoare cel mai bine de niște valuri ușoare pe care le poți ține sub control cu EIMI Dinamic Fix.

Cocuri elegante

O coafură elegantă nu înseamnă neapărat un styling de ocazie. Un coc lejer, prins ușor negijent, poate oferi oricui un look tineresc, relaxat. Însă, pentru evenimente speciale la care coafura ta trebuie să reziste câteva ore, încearcă în coc puțin mai strâns la început, iar pe parcus scoate ușor din șuvițe. Fixativul EIMI Flexible Finish îți va da o mână de ajutor în acest demers, fără să încarce părul.

Coadă de cal prinsă la ceafă

Pentru că este aprope imposibil să obții acasă un styling la fel de reușit că unul în salon, o coadă de cal prinsă la ceafă este o alegere fresh, ușor de obținut de către oricine.  Ca un artificiu, dacă vrei ceva mai elaborat, încearcă să strângi părul astfel încât să obții puțin volum în creștet. Odată ce ți-a ieșit acest efect, pulverizează EIMI Mistify Me pe toată lungimea părului.

The post Tunsori și stylinguri care te întineresc appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns