În această dimineață, Leonard Dimian și-a anunțat demisia din funcția de prefect al județului Buzău, printr-o postare pe pagina sa de facebook. În mesajul său, Dimian a declarat că pandemia de COVID a fost provocarea mandatului său, fiind împăcat că pleacă din fruntea instituției într-un moment în care județul Buzău este în scenariul verde, cu o rată de infectare în continuă scădere.

prefect dimianLeonard Dimian susține că s-a retras din funcție ca urmare a faptului că Guvernul care l-a promovat în calitatea de prefect a fost schimbat.

Este o demisie de onoare! Am înțeles să fac acest lucru după ce Guvernul care m-a susținut și care a susținut toate proiectele județului pe perioada în care eu am fost la conducerea Prefecturii a fost schimbat.

Este o experiență pe care o voi purta în suflet ca pe un dar!

Plec cu sentimentul datoriei împlinite!

A fost o onoare pentru mine să îmi servesc țara și pe buzoienii mei dragi!” , și-a încheiat mesajul Leonard Dimian.

În aceste zile, prefectul demisionar este în concediu, atribuțiile sale fiind preluate de subprefectul Alecu Vasile, până la numirea unui nou șef la Casa Albă.

Printre favoriți la preluarea funcției se află subprefectul Adina Moiseanu și liberalul Viorel Holban, fost primar al municipiului Râmnicu Sărat. (Mihai Bunăziua)

Link video
https://youtu.be/HuaNX9brj-8
Share:

administrator

Lasă un răspuns