Un an greu tocmai se încheie. Am trecut împreună prin multe stări, am experimentat diverse emoții, trăiri și am sperat mereu în vremuri mai bune.

Timpul și-a văzut de parcursul lui și, iată-ne la sfârșit de an! Poate mai obosiți, mai stresați, poate prea îngrijorați și afectați. Nu uita însă, toate aceste stări slăbesc sistemul imunitar și, nu-i așa, chiar nu e momentul pentru asta. Cu atât mai mult cu cât în continuare trebuie să ne ferim de coronavirus.

Poate că e vremea să te gândești puțin și la tine, la starea ta de bine, de sănătate. Un masaj adecvat este visul tuturor acum! Pentru a te relaxa sau pentru a ameliora durerea și oboseala, masajul poate fi cel mai frumos cadou pe care să ți-l faci sau pe care să-l primești de sărbători. Pentru că, nu este nimic mai bun decât un masaj pentru a-ți restabili echilibrul interior și a-ți recâștiga vitalitatea. Practica masajului ajută la reglarea și scăderea nivelului de cortizol, hormonul stresului și la creșterea limfocitelor, prin promovarea activității sistemului imunitar.

Dar, ce masaj să alegi?

La Herculum Spa găsești o impresionantă colecție de tratamente, printre care:

MOMENTUM – Este timpul pentruvindecare, energie crescută sau relaxare. Alege împreună cu terapeutul tău una dintre formulele noastre speciale pentru: relaxare, revigorare, detoxifiere sau eliminarea stresuluiși a durerii. Momentum are la bază uleiuri esențiale puternice ce îți vor reîncărcacorpul și îți vor relaxa mintea. Durata: 50 minute, 149 lei

MASAJ STONE HOT  – pentrurelaxare profundă, eliminarea stresului și a oboselii cronice. Este poate cel mai eficient tratament spa pentru reducerea stresului, deoarece combină efectele terapeutice ale masajului manual profund, cu cele ale masajului cu pietre bazaltice încălzite și cu puterea esențialăoferită deuleiuri. Un masaj care echilibrează chakrele și aduce bunăstare. Durata: 75 minute,  195 lei

AFRODITA It’s me – pentru o piele frumoasă și pentru bunăstare, atât pentru tine, cât și pentru el. Acest tip de masaj folosește miere pentru o hidratare intensă, pentru exfoliere și hrănire, astfel că vei obține un aspect mătăsos. Tehnica acestui masaj determină o circulație crescută a sângelui în straturile profunde ale pielii și ale mușchilor, oferind organelor interne și țesuturilor o cantitate bogată de nutrienți. Tratamentul începe cu o compresă caldă, cu aromă de mentă pentru picioare. Durata: 50 minute, 149 lei

Cu atâtea opțiuni este aproape imposibil să nu alegi ceva pentru tine sau pentru cei dragi. Este cel mai frumos cadou pe care îl poți face în această perioadă: un masaj la Herculum Spa din Băile Herculane!

Stai fără grijă, totul se desfășoară în deplină siguranță! Respectăm toate normele de protecție sanitară aflate în vigoare, pentru ca vacanța ta să fie o adevărată relaxare.

Pentru rezervări și informații: Email: spa@afroditaresort.ro ; Tel: 0720 029 985

The post De ce să-ți faci cadou un masaj și cum te ajută acesta să îți crești imunitatea? appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns