Un grav accident de circulație produs, miercuri seară, pe DN 10, în localitatea buzoiană Siriu, s-a soldat cu rănirea a trei tineri. Aceștia au fost loviți de un autoturism care fusese implicat într-o coliziune, la mică distanță de ei.

În timp ce se deplasa pe direcția Brașov către Buzău, un autoturism condus de către un șofer de 27 de ani, din Siriu, a intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani, din aceeași localitate.

În urma impactului, autoturismul tânărului de 19 ani a ricoșat într-un gard de pe sensul opus de mers, împrejurare în care a accidentat trei pietoni care se aflau în zonă.

Tinerii răniți, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, toți din Siriu, au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Este vorba despre un băiat de 16 ani și două fete, de 17 și 18 ani, una dintre ele fiind transportată la Spitalul Județean Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Nepăstrarea distanței în mers este unul dintre factorii care au condus la producerea evenimentului rutier.

Din cauza accidentului, traficul pe DN 10 Buzău – Brașov, la Siriu, s-a desfășurat cu probleme, fiind dirijat de polițiștii prezenți la fața locului.

Share:

administrator

Lasă un răspuns