Imaginile cu un autoturism din portbagajul căruia ies două perechi de picioare stârnesc un val de reacții pe Facebook. Postată de câteva zile pe grupul Info Trafic Buzău, înregistrarea a ajuns și în atenția polițiștilor, care i-au găsit imediat pe protaginiști.

La volanul autoturismului se afla o buzoiancă de 40 de ani, din Buzău, iar împreună cu ea se mai aflau încă cinci persoane care fuseseră la o petrecere în seara de Crăciun.

Din motive încă neclare, doi dintre pasageri, probabil într-o stare avansată de ebrietate, s-au mulțumit cu locuri doar în portbagaj. Unul dintre ”oropsiții” care nu au mai încăput pe banchetele mașinii era chiar soțul șoferiței. I-a fost alături cel mai bun amic.

Autoturismul în care cei doi bărbați erau cărați ca niște saci de cartofi se deplasa din direcția Arhiepiscopie către Bazar când un șofer aflat în zonă a filmat câteva cadre și le-a postat pe Facebook.

Polițiștii din cadrul IPJ Buzău au văzut și ei imaginile și au demarat o anchetă. Șoferița a fost amendată pentru că a transportat mai multe persoane decat prevede numărul de locuri maxim admis.

Share:

administrator

Lasă un răspuns