Surpriză de proporții, la final de an, la vârful organizației județene a PSD Buzău. Începând cu 1 ianuarie 2021, Petre Emanoil Neagu nu va mai fi președintele executiv al organizației județene a partidului. El a anunțat că se va retrage funcția de conducere și va rămâne un simplu membru de partid.

Neagu a explicat că decizia de a renunța la funcție de președinte execuviv al PSD Buzău este una personală și a fost luată pentru a face loc unui ”suflu” tânăr la șefia organizației județene. În prezent președinte al Consiliului Județean Buzău, el a precizat că nu mai este interesat de funcțiile politice.

”Pe 27 septembrie m-au votat peste 100.000 de oameni, adică aproximativ 27-30% din populație cu drept de vot și, de aceea, nu pot face politica propriului partid ci trebuie să fac politica cetățenilor. De aceea, probabil de la 1 ianuarie nu voi mai deține nici o funcție politică în partid pentru că sunt destui oameni tineri care pot să ocupe aceste funcții. 99,9 la sută mă voi retrage din funcția de președinte executiv”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

Deși, în mediile politice se vehicula ideea ca Petre Emanoil Neagu să preia funcția de președinte al PSD Buzău, de la Marcel Ciolacu, președintele Consiliului Județean a exclus o astfel de variantă.

Share:

administrator

Lasă un răspuns