La sfârșit de an, primarul Toma le transmite buzoienilor gânduri de bine, dar și părerea de rău că a fost nevoit să pună în aplicare și unele măsuri nepopulare pentru comunitate.

toma sincronLocuitorii orașului vor avea de achitat anul viitor impozite și taxe mărite cu 3,8 la sută, contribuind astfel la realizarea proiectelor de dezvoltare a orașului.

Primăria va continua să caute toate metodele permise de lege pentru obținerea fondurilor necesare pentru realizarea proiectelor aflate deja în derulare, dar și pentru celor viitoare.

Orașul s-a schimbat deja la față iar procesul va continua și în anii viitori, chiar și în condițiile în care, în plină pandemie, primarul crede că va urma probabil și o criză economică.

Buzoienii vor sărbători Crăciunul și trecerea dintre ani și anul acesta, chiar dacă pandemia a impus reguli stricte, dar o vor face acasă, alături de familii, pentru că petrecerea tradițională de pe platoul de marmură, organizată de Primărie, nu va mai avea loc. (Corneliu Floriceanu)

Link video
https://youtu.be/s_lWf5AQoaE
Share:

administrator

Lasă un răspuns