Ultimele straturi de asfalt din acest an au fost așternute ieri și astăzi pe Aleea Arinului. Drumarii de la Urbis mai lucrează și la pavarea trotuarelor de pe strada 12 Aprilie 372, lângă Palatul Comunal, dar și la executarea de plombe în carosabil, în diferite zone din oraș. În următoarele zile va fi anunțat câștigătorul licitației pentru cele trei artere mari din Buzău, pentru care au fost alocate 18,6 milioane de euro, din fonduri europene.

arin 1 arin 2

Pe primul tronson din Aleea Arinului, la capătul dinspre Bulevardul 1 Decembrie, drumarii de la Urbis au turnat ieri primul strat de asfalt și au continuat astăzi cu stratul final de uzură.

Sunt ultimile asfaltări din acest an, pentru că temperaturile sunt prea scăzute pentru astfel de lucrări.

Alte echipe de drumari lucrează la pregătirea pentru asfaltarea tronsonului care urmează să fie reabilitat la primăvară, când va fi mai cald.

Se lucrează la scoaterea bordurilor și la reamenajarea trotuarelor.

Conform conducerii Urbis Serv, o altă formație continuă pavarea trotuarelor de pe strada 12 Aprilie 372 iar echipele de intervenție execută plombări în diferite zone din oraș.

În următoarele zile, Primăria va anunța câștigătorul licitației pentru reabilitarea și modernizarea Bulevardului Unirii, a străzii Transilvaniei și pentru Aleea Industriilor.

Cele trei mari artere ale Buzăului vor fi reabilitate total, după modelul Căii Eroilor și vor intra în lucru din primăvara următoare. (Corneliu Floriceanu)

> > > > > > VIDEO < < < < < <

Share:

administrator

Lasă un răspuns