Distincție importantă pentru directorul DGASPC Buzău. Loredana Dorobanțu a primit, seara trecută, premiul pentru cel mai bun profesionist din cadrul instituțiilor, autorităților publice locale și centrale în cadrul Galei “Premiile drepturilor copiilor Korczak”. Premiul este cu atât mai important, cu cât a fost oferit de Federația ONG-urilor pentru copii.

premiu 1 premiu 2

Loredana Dorobanțu, directorul DGASPC Buzău, lucrează în domeniul sistemului de asistență socială de 19 ani. Aseară, a primit premiul pentru cel mai bun profesionist din cadrul instituțiilor, autorităților publice locale și centrale în cadrul Galei “Premiile drepturilor copiilor Korczak”, organizată anual de către Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru copii. În acest an, gala a ajuns la a unsprezecea ediție, partener fiind Institutul Polonez.

Din cauza pandemiei, Gala s-a desfășurat în sistem online, iar trofeele, create de artistul Anca Benera, vor ajunge la câștigători în zilele următoare.

Loredana Dorobanțu a fost recomandată de partenerii cu care lucrează pentru implementarea proiectelor de asistență socială. După deliberările juriului, din care au făcut parte specialiști în asistență socială și în comunicare, s-a decis ca Loredana Dorobanțu să primească această distinție.

Premiile au fost oferite celor mai activi oameni din domeniul protecției copilului din 2020, iar organizatorii au caracterizat-o pe Loredana Dorobanțu ca fiind un factor ce a contribuit semnificativ la reforma în asistența socială. (Mirela Copariu)

> > > > > VIDEO < < < < < <

Share:

administrator

Lasă un răspuns