A fost convocată ultima ședință ordinară din acest an a Consiliului Local Municipal. Consilierii vor vota o nouă rectificare a bugetului local, dar și cuantumul impozitelor și taxelor locale pentru 2021. Proprietățile neîngrijite vor avea impozite majorate cu până la cinci sute la sută.

primarieMarți, 22 decembrie, consilierii locali municipali se vor întâlni în ultima ședință ordinară a Consiliului Local Municipal Buzău din acest an.

Pe ordinea de zi figurează 31 de proiecte de hotărâre, printre care se numără și cea de-a zecea rectificare a bugetului municipal pe anul în curs, dar și două proiecte referitoare la indexarea și stabilirea impozitelor și taxelor locale din anul fiscal 2021.

În legătură cu impozitele care vor fi practicate din ianuarie, proprietarii de imobile aflate într-o ”stare tehnică necorespunzătoare”, vor avea o surpriză costisitoare.

Impozitele pentru astfel de proprietăți neîngrijite vor crește într-un cuantum de la sută la sută până la cinci sute la sută.

Tot în această ultimă ședință ordinară a CLM, consilierul supleant PSD Georgică Mănoiu va depune jurământul in fața celorlalți aleși municipali.

El va lua locul Mădălinei Munteanu, care a demisionat de curând, ca urmare a unei incompatibilități între locul de muncă, finanțat de Primărie, și postul de consilier local. (Corneliu Floriceanu)

Link video
https://youtu.be/w5v8j1v9_q8
Share:

administrator

Lasă un răspuns