Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat, în ședința din 16 decembrie 2020, hotărârea privind validarea ratei de incidență la nivelul localităților Cozieni, Buzău și Pardoși. Măsurile stabilite vor fi aplicate pentru o perioadă de 14 zile.

Începând cu data de 17 decembrie 2020, la nivelul municipiului Buzău (3,84/1000), unde rata de incidență cumulată în ultimele 14 zile este mai mare de 3 cazuri la 1.000 de locuitori, se menține aplicarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este interzisă. Se menține interzicerea organizării şi desfăşurării spectacolelor de tipul drive-in, precum și desfășurării în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este interzisă.

Restaurantele și cafenelele din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare sunt deschise doar persoanelor cazate în cadrul acestor unități. Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.

Și la nivelul comunelor Pardoși și Cozieni, unde rata de incidență cumulată în ultimele 14 zile este mai mare de 3 cazuri la 1.000 de locuitori, se aplică măsurile privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 decembrie 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este interzisă. Măsurile stabilite vor fi aplicate pentru o perioadă de 14 zile, cu evaluare la finalul acestei perioade.

Share:

administrator

Lasă un răspuns