În duminica alegerilor parlamentere, unitățile școlare în care au fost amenajate secții de votare, au fost încălzite. În luna ianuarie, când ar putea fi reluate cursurile, toate școlile din Buzău vor avea căldură și apă caldă. Dacă numărul de confirmări cu Covid 19 va scădea, elevii s-ar putea reîntoarce în școli din 11 ianuarie 2021, după vacanța de Crăciun și cea de iarnă.

caldura-institutii-calorifereUnitățile școlare din România rămân inactive cel puțin până în luna ianuarie.

Nu fac excepție nici unitățile școlare din Municipiul Buzău, care vor fi închise și care vor face astfel economii pentru că  încălzirea va fi oprită.

Atunci când vor reveni în clase, elevii buzoieni vor găsi clasele încălzite pentru că, până atunci, toate școlile vor avea sisteme proprii pentru furnizarea agentului termic în calorifere.

Pentru ca alegerile parlamentare să se poată desfășura în cele mai bune condiții, lucrările au fost urgentate, pentru ca atmosfera din secțiilor de votare situate în unități școlare să fie ”călduroasă”.

Dacă va scădea numărul de cazuri de coronavirus, este posibil ca unitățile de învățământ să fie redeschise cel mai devreme pe 11 ianuarie 2021.

Până atunci, copiii se vor bucura de vacanța de Crăciun și de cea de iarnă, din 23 decembrie 2020 până pe 11 ianuarie 2021.

(Corneliu Floriceanu)

> > > > > > VIDEO < < < < < <

Share:

administrator

Lasă un răspuns