Poliția a început o anchetă, după ce un bărbat s-a aruncat de la etaj cu intenția de a-și pune capăt zilelor. Victima a fost preluată de ambulanță cu semne vitale. La locul incidentului au venit criminaliștii pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

Luni, în timp ce soția sa se afla în apartament, bărbatul ar fi urcat la etajul zece, acolo unde își avea sediul administrația blocului, a deschis geamul încăperii și s-a aruncat în gol.

Vecinii spun că acesta ar fi fost înglodat în datorii. În ultima perioadă s-ar fi confruntat cu probleme financiare și nu mai întrezărea nicio speranță.

Bărbatul este președintele asociației de proprietari dar datoriile erau personale. În trecut ar fi girat colegi de serviciu, iar aceștia nu și-ar fi mai plătit creditele, motiv pentru care era a fost obligat să plătească restanțele.

Datoriile i-ar fi fost achitate de fetele sale cărora le-ar fi lăsat un bilet în care își cere iertare că le-a adus într-o asemenea situație. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean cu multiple traumatisme și fracturi și urmează să fie investigat și cu computerul tomograf.

Medicii de la Spitalul Județean l-au stabilizat însă următoarele ore sunt decisive.

UPDATE La Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean de Urgență Buzău a fost transportat un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Buzău, care a suferit un politraumatism prin cădere de la înălțime. Bărbatul a suferit multiple fracturi: fractură de coloană vertebrală, fractură de șold stâng, fractură de pumn drept. La acest moment, bărbatul se află în investigații.

Share:

administrator

Lasă un răspuns