A fost odată ca niciodată un loc magic unde se creau cele mai frumoase cadouri. Era un spațiu feeric, unde de îndată ce pășeai, toate grijiile din lume dispăreau, fiind învăluit de cele mai fine arome. Și aici domnea o stare de bine și de bucurie, unde mereu te simțeai în siguranță, ferit de relele care se abăteau.

Acest loc există chiar și în ziua de azi și se numește Sabon. Chiar dacă vom petrece un Crăciun un pic altfel, Sabon îți deschide porțile către un univers unde cadoul cel mai de preț este apropierea sufletească.

Bucură-te de prilejul minunat de a dărui și oferă celor dragi un Crăciun de poveste!

Cadoul de Crăciun – emoția celui mai sincer gest de afecțiune

Cum ar fi să poți pătrunde în atelierul lui Moș Crăciun unde de-a lungul anului pregătește mii și mii de cadouri incredibile, fiecare menit să ajungă în casa cuiva drag ție?

Așa te vei simți când vei intra în Sabon, fie fizic sau virtual, și vei descoperi magica gamă de produse cu migală selectate pentru ca tu să oferi cele mai frumoase cadouri de Crăciun.

Ce crezi că și-ar dori fiecare să găsească sub bradul împodobit? Poate fi setul-cadou „Basmele iernii“ care conține două produse Sabon legendare: loțiune de corp și ulei de duș, în ediția limitată Sugar Plum, cu aromă de prune dulci și note florale delicate, pentru răsfățul deplin al pielii.

Sau poate le ai face o bucurie enormă dacă ar deschide cutia elegantă ce conține setul-cadou „Miracolul iasomiei“. Instant vor fi învăluiți de parfumul delicat al florilor proaspete de iasomie, regăsit în cel mai iubit exfoliant de corp și în loțiunea delicată, care împreună folosite lasă o piele total reîntinerită.

Un răsfăț minunat ar fi și setul-cadou „Povestea trandafirului“, care prezintă trei celebre produse ale gamei „Green Rose”, într-o ediție specială de mici dimensiuni – ulei de duș, exfoliant de corp și lapte de corp – perfecte pentru un ritual complet de îngrijire al pielii și prezentate elegant, într-o gentuță de cosmetice creată special pentru ele.

Cu siguranță toți cei pe care îi păstrezi cu drag în suflet se vor bucura de gestul tău de afecțiune în momente ce merită îndulcite cu liniște și voie bună. Iar un cadou Sabon va lumina acele clipe speciale și va umple casa de arome delicioase și reconfortante.

Pregătește lista de cadouri și desăvârșește magia sărbătorilor de iarnă cu produsele Sabon, pe care le poți descoperi pe www.sabon.ro sau în magazinele Sabon, unde te poți bucura de fiecare produs în siguranță!

*****

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

The post POVESTEA CADOURILOR ÎNCEPE CU SABON appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns