Operatorul britanic de pub-uri Marston’s Plc a avertizat joi că lunile de iarnă vor fi provocatoare, majoritatea pub-urilor sale rămânând închise după restricții proaspete COVID-19 și a solicitat mai mult sprijin guvernamental pentru salvarea sectorului. Compania a declarat că perspectivele sunt mai pozitive în viitor, deoarece Marea Britanie a început să-și vaccineze în masă oamenii împotriva COVID-19 la începutul acestei săptămâni, adăugând că premierul Boris Johnson a sugerat cu tărie că restricțiile se vor relaxa în primăvară.

„Lansarea vaccinului este în mod clar esențială … dar între timp, sectorul continuă să se confrunte cu provocări majore și va trebui să continue sprijinul guvernului pentru ca multe companii viabile să supraviețuiască”, a spus directorul executiv, Ralph Findlay.

Compania, care a lansat deja consultări cu privire la până la 2.150 de pierderi de locuri de muncă pentru a face față vânzărilor lovite din cauza blocării, a declarat că sprijinul guvernului prin reducerea taxei pe valoarea adăugată, ratele de afaceri pentru concediu și alte taxe rămâne necesar.

Marston’s, o fabrică de bere veche de două secole cunoscută pentru berile sale genealogice, Hobgoblin și Lancaster Bomber, a declarat că pierderea pretax a fost de 22 de milioane de lire sterline (29,35 milioane de dolari) pentru anul încheiat pe 3 octombrie, comparativ cu un profit de 95,1 milioane de lire sterline anul trecut.

Pub-urile, restaurantele și alte companii de agrement au fost grav afectate de restricțiile induse de coronavirus și au fost lovite în continuare după ce Marea Britanie a intrat într-un nou sistem de blocare locală pe trei niveluri în octombrie.

„Lansarea vaccinurilor COVID este foarte binevenită și, deși restricțiile de tranzacționare vor persista până în 2021, credem că momentul și forma inițială a recuperării sunt mai puțin importante acum”, a declarat într-o notă analistul de intermediere Stifel, Mark Irvine-Fortescue.

Citeste continuarea Operatorul de pub-uri din Marea Britanie, Marston, vede o iarnă grea înainte, caută mai mult sprijin guvernamental

Share:

administrator

Lasă un răspuns