S.C. RER SUD  S.A. demarează primele campanii de informare și colectare a deșeurilor voluminoase și a celor periculoase provenind din deșeurile menajere generate de populația municipiului Râmnicu Sărat, în perioada 7-8 Decembrie 2020.

Pe parcursul celor două zile se vor desfășura concomitent cele două campanii de colectare a deșeurilor voluminoase și a celor periculoase ce provin din deșeuri menajere, fiecare campanie având următorul program de desfășurare:

  • Deșeurile voluminoase:
  • Vor fi depozitate de către cetățenii care locuiesc la case în fața porții casei în ziua de 07.12.2020, în intervalul orar 07.00 – 8.00
  • Vor fi depozitate de către cetățenii care locuiesc la blocuri lângă platformele special amenajate pentru depozitarea deșeurilor, în ziua de 08.12.2020, în intervalul orar 07.00 – 09.00

După aceste intervale orare, o mașină specială va trece prin fața fiecărei case, respectiv pe la fiecare platformă și va colecta deșeurile voluminoase.

  • Deșeurile periculoase provenind din deșeurile menajere:

–  Vor fi colectate timp de 2 zile la rând, pe 7- 8 Decembrie 2020 în două locații diferite din municipiu, astfel:

7.12.2020 –  punct de colectare Str. Drăgăicii, lângă Școala  nr. 6

8.12.2020  – punct de colectare Str. Păcii, lângă Spitalul TBC

  • Deșeurile vor fi duse de către fiecare cetățean la punctele de colectare, unde va staționa în intervalul orar

08.00- 16.00 o mașină distinct inscripționată și autorizată pentru colectarea acestui tip de deșeu.
În perioada premergătoare începerii campaniilor de colectare, RER SUD desfășoară acțiuni de informare a populației privind procedura ce trebuie respectată. Așadar, cetățenii de la blocuri vor fi informați prin afișaj la fiecare scară de bloc, iar cetațenii de la case vor primi informări împreună cu factura. De asemenea, informații despre aceste campanii pot fi găsite pe site-ul www.rersud.ro, pe pagina oficială de facebook RER SUD, dar și în mass-media locale.

Pentru buna desfășurare a campaniilor de colectare rugăm toți cetățenii municipiului Râmnicu Sărat să respecte programul acestora, respectiv intervalul de depozitare, locul și ziua.

Share:

administrator

Lasă un răspuns