Dacă te-ai gândit vreodată că vrei să recurgi la chirurgia plastică pentru a obține un bust mai generos printr-un implant mamar, un nas perfect cu ajutorul rinoplastiei sau o talie de invidiat apelând la liposucție, însă nu te-ai hotărât ce clinică ar fi potrivită pentru tine sau banii reprezintă o problemă în momentul de față, House of Beauty Clinic îți sare în ajutor și îți oferă plata în rate pentru orice intervenție estetică. 

Profesionalismul și calitatea superioară a serviciilor puse la dispoziție în cadrul clinicii sunt parte din ceea ce medicii de renume oferă  cu dedicare spre obținerea unor rezultate extraordinare pentru fiecare client în parte, îndiferent de ceea ce vrea să obțină.

Acum este mai simplu! Dacă nu dispui de suficienți bani la momentul la care vrei să faci o schimbare și să aduci plus valoare trupului tău, clinica îți oferă marea oportunitate să te bucuri cu rapiditate de transformare, și asta pentru că banii nu vor mai reprezenta o problemă! De ce? Poți alege din catalog ceea ce vrei să îmbunătățești la tine, vii la House of Beauty Clinic și uiți de orice stres financiar! Vei putea achita în rate lunare operația pe care ai făcut-o. 

Chirurgie plastică în rate, la prețuri accesibile ce pot începe de la 20 de euro pe lună

Cea mai căutată clinică estetică din România, House of Beauty Clinic, oferă servicii de înfrumusețare în cadrul chirurgiei plastice la prețuri accesibile, cu plata în rate ce pornește de la 20 de euro pe lună. 

La House of Beauty Clinic facem cunoștință cu doamna Doctor Ana Maria Oproiu, un medic de excepție cu o experiență vastă în domeniul medicinei estetice, calificat la cele mai înalte nivele de pregătire profesională. Fiind unul dintre cei mai recunoscuţi medici chirurgi din România, Conf. univ. Dr. Ana Maria Oproiu are pregătire specializată în Chirurgie-Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă. Mai mult, este Doctor în Medicină, şi, în prezent, Conferenţiar în cadrul Catedrei de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă al UMF “Carol Davila”.

În cabinetele sale, pacientul care va alege o augumentare mamară, o rinoplastie sau orice altă intervenție din ramura chirurgiei plastice va putea achita în rate contravaloarea serviciului oferit pe o perioadă stabilită chiar de el, în funcție de veniturile de care dispune. 

Pacientul va obține din partea personalului House of Beauty Clinic toate informațiile de care are nevoie ca întregul proces să fie unul sigur și ușor. 

Persoana care va alege să achite banii în tranșe lunare va dispune, totodată, de cele mai facile soluții financiare existente pe piață.

Care sunt documentele de care ai nevoie pentru a achita în rate intervențiile estetice din cadrul chirurgiei plastice?

Acte necesare pentru salariați:

• act de identitate• excepție fac angajații Ministerului Interne, Ministerului Apărării Naționale, Ministerul Justiției care trebuie să prezinte și dovadă de venit.

Acte necesare pentru pensionari:

• act de identitate• ultimul talon de pensie

Acte necesare pentru persoane fizice autorizate:

• act de identitate• acte specifice PFA

De asemenea, pe lângă transformările ce țin de chirurgia plastică,  în cabinetele House of Beauty Clinic puteți beneficia și de intervenții precum: acid hialuronic, fire PDO, botox, tratamente estetice precum hiperhidroză, PRP terapia vampir, vergeturi, cicatrici, mezoterapie, plasma pen pentru riduri, pleoape, dar și consultații pe zona de chirurgie plastică și reconstructivă.

Fă un pas către schimbare și bucură-te de o proaspătă variantă a ta alegând serviciile oferite de Conf. univ. Dr. Ana Maria Oproiu, în cadrul clinicii House of Beauty Clinic, unde vei avea sprijin și vei putea fi informat asupra beneficiilor, dar și riscurilor operației estetice dorite,  asupra procedeului operator, precum si asupra activităților post-operatorii. 

House of Beauty Clinic a luptat pentru a reda sănătatea și frumusețea oamenilor, de aceea a atins mereu perfecțiunea prin calitate, medici de top și produse superioare. Clinica este aleasă atât de români, cât și de clienți de peste hotare, care au devenit fideli serviciilor de înfrumusețare oferite, dar și a posibilității de a achita în timp banii pentru operația estetică aleasă.   

Alege calitatea! Pentru mai multe detalii sună chiar acum la +40 755 354 555 sau intră pe www.hobclinic.ro/soluții-financiare pentru mai multe informații!

Share:

administrator

Lasă un răspuns