Noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în județul Buzău și un deces au fost raportate de autoritățile sanitare. În ultimele 24 de ore, au fost confirmate 61 de cazuri noi de COVID-19, 9 pacienți fiind diagnosticați în laboratoare private de analize.

Pacientul decedat este un bărbat de 85 de ani care, după confirmarea cu SARS-CoV-2, a fost transferat la Spitalul Municipal din Rm. Sărat. Bărbatul decedat avea comorbidități.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 61 de cazuri noi de COVID-19, 9 pacienți fiind diagnosticați în laboratoare private de analize, iar 3 la unități sanitare din alte județe.

Cei 61 de pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 4 și 86 de ani.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 7.078, 5.882 persoane fiind declarate vindecate și externate.

De asemenea, 908 de persoane se află în carantină, iar 846 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 184.

Share:

administrator

Lasă un răspuns