Lucky Strike, producătorul britanic American Tobacco, a ridicat miercuri prognoza veniturilor pentru 2020 până la capătul superior al așteptărilor sale anterioare, datorită unui succes mai mic decât se temea cererii de țigări din partea pandemiei COVID-19.

Compania a declarat că impactul vânzărilor din criza sănătății va fi de aproximativ 2,5%, în scădere față de 3% la care se aștepta mai devreme. Industria tutunului a rezistat relativ bine pandemiei, blocările și limitările de călătorie permițând adesea mai mult timp pentru a fuma, mai mulți bani de cheltuit pe țigări și mai puține oportunități de a face contrabandă cu tutun.

Alte mari companii de tutun, inclusiv Philip Morris International, Japan Tobacco Inc, Imperial Brands și Swedish Match, și-au ridicat, de asemenea, previziunile pentru 2020. Al doilea cel mai mare producător de țigări din lume, cu mărci precum Dunhill și Rothmans, se așteaptă ca o creștere a veniturilor ajustată pe o bază de monedă constantă să fie la capătul superior al prognozei sale anterioare de 1% la 3% în 2020.

În Statele Unite, cea mai mare piață a BAT, se așteaptă ca volumul industriei să fie în mare parte plat. Compania revizuise în iulie prognoza volumului industriei SUA pentru a scădea cu 2,5% anul acesta, de la 4% mai devreme.

Compania, care deține, de asemenea, marca de produse vapori vype, și-a menținut prognoza anuală de creștere pentru câștigurile ajustate pe acțiune la jumătatea unei singure cifre.

Citeste continuarea British American Tobacco crește viziunea veniturilor asupra impactului pandemiei mai mici

Share:

administrator

Lasă un răspuns