A fost nevoie de intervenția polițiștilor, duminică seară, pe strada Răchitei din cartierul buzoian Simileasca, pentru aplanarea unei altercații în care s-au folosit inclusiv bâte și cuțite. Trei bărbați au ajuns la spital.

Scandalul a început între un tânăr de 24 de ani și un vecin de 42 de ani. Ulterior, tânărul și-a chemat în sprijin părinții, iar adversarul său și-a adus fratele, un bărbat de 46 de ani.

Timp de câteva minute bune, cele două tabere și-au împărțit pumni și picioare, iar unii dintre bătăuși ar fi folosit bâte și cuțite.

Potrivit IPJ Buzău, duminică seară, în jurul orei 21.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că, în municipiul Buzău, a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului pentru a verifica cele semnalate, la scurt timp venind în sprijin și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale pentru preîntâmpinarea escaladării conflictului.

În urma intervenției polițiștilor, conflictul a fost aplanat.
Din verificări, polițiștii au stabilit că altercația a avut loc între cinci membri a două familii, trei de o parte, doi de cealaltă parte.

Persoanele au fost identificate ca fiind cinci buzoieni, cu vârste cuprinse între 24 și 60 de ani.

Pe fondul agresiunilor reciproce, trei dintre persoanele implicate, în vârstă de 24, 46, respectiv 48 de ani, au suferit leziuni ce au necesitat evaluare medicală.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice si polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor imprejurărilor comiterii faptei.

Share:

administrator

Lasă un răspuns