Manichiura în nuanțe de roșu este feminină și mereu de actualitate, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. Este esența senzualității și a puterii de seducție a oricărei femei.

            Unghiile roșii sunt versatile, ele pot fi adaptate pentru un eveniment sofisticat, o zi la birou sau la o întălnire romantică, de seară. Departe de a fi plictisitoare sau banale, te poți juca oricând la nivel de tonuri, forme sau decorațiuni, doar pentru a le scoate în evidență.

            Colecția de lacuri O.P.I este foarte generoasă cu nuanțele de roșu. Ai mereu de unde alege. Acestea au o textură bogată, fină, ce conferă profunzime culorii și sunt prevăzute cu Peria OPI ProWide™, ultima inovație din domeniul pensulelor care facilitează o aplicare perfectă a lacului.

            Ca lider mondial în industria de îngrijire profesională a unghiilor, O.P.I se angajează să furnizeze produse și servicii de înaltă calitate, atât saloanelor cât și clientiilor acestora, păstrând un focus pe siguranță industriei și pe inovație. Cunoscute pentru formula excepțională, culorile la modă și numele iconice, lacurile de unghii puternic pigmentate de la O.P.I au o consintență bogată, sunt rezistente la purtare îndelungată și nu se ciobesc – fiind produse de lux accesibile consumatorilor.

            Atunci când este utilizat în cadrul unui serviciu profesional, nuanța Nail Lacquer poate rezista pe unghii până la 7 zile. Un serviciu profesional constă în pregătirea corespunzătoare a unghiilor naturale și respectarea protocolui de aplicare, folosind un strat de bază OPI NATURAL NAIL BASE COAT, două straturi de lac de unghii OPI NAIL LACQUER și un start de top de sigilare OPI TOP COAT. După aplicarea fiecăruia dintre aceste straturi se sigiliează bine marginile unghiei.

Preț recomandat de vânzare: 47 lei

The post Fii șic de sărbători appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns