Ne aflăm într-un context social fără precedent, iar în ultima vreme, casa ne-a fost mai mult decât un cămin. Aici ne-am retras în starea de urgență, aici ne-am mutat cu jobul, tot aici, copiii noștri fac școală online, și totul se învârte în jurul casei.

Cândva, ne strângeam cu toții în familie pentru a sărbători Crăciunul sau alte aniversări speciale. Acum suntem mai mult decât oricând acasă. Dar ce-ai zice să dai o întorsătură lucrurilor, și de Crăciun să alegi o destinație specială, în care, evident, să petreci această frumoasă sărbătoare tot cu familia?

Pe scurt: Aer curat, ape vindecătoare și terapii, iată ingredientele de care ai nevoie pentru o relaxare totală! Să știi că nu ești obligat/ă neapărat să alegi: le poți combina pe toate trei. Așadar, te invităm la Băile Herculane! De ce am ales acest loc? Pentru că îți garantăm că ai câteva motive extrem de importante pentru a alege să-ți petreci Crăciunul aici și, de ce nu, și celelalte sărbători de iarnă.

Iată 10 atuuri ale stațiunii Băile Herculane, care să te convingă să o alegi pentru următoarea ta vacanță:

  • Climatul mediteranean, un sedativ perfect pentru a elimina stresul – Înainte de toate, la Herculane beneficiezi de factorul natural din atmosferă. Stațiunea se bucură de un aer cu cele mai mari concentrații de ioni negativi din România și printre cele mai ridicate din lume. Acest factor are un puternic impact asupra sistemului nervos central, ajutând la o bună relaxare și vindecare a insomniilor;
  • Apele termominerale sunt destinate atât curelor interne, cât și celor externe – Acestea tratează afecțiuni precum infecțiile urinare, reumatism cronic degenerativ și abarticular, etc. Un motiv să te simți bine și din punct de vedere fizic;
  • La Herculane nu o să te plictisești niciodată – Aici, poți vizita centrul istoric al stațiunii, cu străzile imperiale, clădirile austriece și vestigiile romane sau Băile Imperiale Romane. Poți să vezi Grota Haiducilor, cu o faună unică în Europa, Grota cu Aburi – o peșteră de 14 m lungime din care țâșnesc aburi fierbinți de apă – și arborele Mamut, monument al naturii. Poți vizita cascada Biger sau poți face o croazieră la Cazanele Dunării. Iar lista poate continua!
  • Apa specială de la Băile Herculane – Apa sulfuroasă are proprietatea de a vindeca o paletă largă de afecțiuni, prin conținutul bogat de hidrogen sulfurat, singurul compus al sulfului care se absoarbe în organism prin piele, plămâni și pe cale digestivă, eliminându-se prin piele, intestin și rinichi. Căldura băilor activează circulația la nivelul țesuturilor bolnave și ajută la resorbția lor și excitarea pielii, care produce anticorpii necesari.
  • Pentru multdoritele momente de odihnă, Hotelul Afrodita Resort este locația ideală – Aici poți opta pentru pachetul balneo Plus Pura Sanitatem, care cuprinde elementele cheie ale unui sejur de sănătate: medici specialiști, resurse naturale valorificate prin tehnologii și aparatură performantă, confort și liniște;
  • Oferă-ți o cură de wellness în cadrul unui retreat terapeutic în mijlocul naturii – Tot la Afrodita Resort & Spa vei descoperi un loc plin de serenitate. Aerul puternic ionizat negativ, apele sulfuroase și spa-ul, Herculum Spa, sunt doar câteva detalii care îți vor transforma sejurul într-o experiență revitalizantă.
  • Totodată, poți beneficia și de partea medicală a spa-ului – Profită de binefacerile apelor cu sulf și fă băi medicinale zilnice, dar și băi cu plante. Verifică dacă poți beneficia de elongații. Experimentează împachetările și tratamentele cu cărbune vegetal, dar și scruburile cu sare sau masajele „Hercule, It s me” sau „Ierburile Afroditei”. Un masaj al scalpului te va face să uiți cu totul de stres și griji, iar unul aromatic te va teleporta în pădurile de pin care te înconjoară. Pentru că da, asta înseamnă relaxarea la Afrodita Resort&Spa!
  • Noi terapii binefăcătoare pentru trup și suflet la Herculum SPABăile cu sare de la Marea Moartă – Grație conținutului bogat de săruri și minerale, acestea stimulează sistemul imunitar, ameliorează afecțiunile pielii și pe cele ale aparatului respirator. Aceste băi mențin pielea tânără și sănătoasă. Băile Kneipp ajută la reenergizare şi la însănătoşirea trupului, mai ales în combinaţii cu alte tipuri de terapii. Totodată asigură o bună circulaţie a sângelui în organism. Jacuzzi-ul este o metodă de relaxare și de eliminare a stresului. Pune sângele în mișcare, stimulează vindecarea și relaxează musculatura. Sauna umedă – cu un grad de umiditate ridicat – nu doar relaxează, ci și înviorează corpul. Hidratează pielea, revitalizează sistemul muscular și pe cel nervos. Este recomandată atât adulților, cât și copiilor;
  • Băile Herculane se remarcă, de asemenea, și prin cele 16 izvoare cu apă termominerală –  acestea conțin hidrogen sulfurat în mare concentrație (până la 60 mg/l), comparabile prin valoare cu cele din stațiunile Vichy și Mont Dore, din Franța;
  • Iar peste toate cele amintite mai sus, adăugăm ingredientele speciale pentru un Crăciun de neuitat, alături de cei dragi: 5 tipuri de saună (saunele cu aromaterapie, infraroșu și sare de Himalaya, saună umedă, jacuzzi cu apă sărată), zone de relaxare.

Așadar, la Băile Herculane fiecare membru al familiei va găsi ceva de făcut. Toate acestea, credem că sunt suficiente motive pentru a te convinge că o vacanță la Băile Herculane poate fi cea mai bună alegere pentru tine și familia ta, pentru a vă bucura de o binemeritată vacanță.

Fiți fără grijă, cu noi sunteți în siguranță! Respectăm toate normele de protecție sanitară aflate în vigoare, pentru ca vacanța voastră să fie o continuă relaxare.

Vino să te relaxezi și să petreci Crăciunul, împreună cu cei dragi, într-un cadru natural de 4 stele! Află mai multe pe www.afroditaresort.ro. Te așteptăm la Băile Herculane, pe Str. Complexelor, Nr.2.

The post 10 atuuri pentru o vacanță la Herculane appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns