CEO-ul Grab-Singapore a declarat angajaților într-o notă internă joi că firma este în măsură să facă achiziții, în urma unui raport că este aproape de o fuziune cu rivalul regional Gojek. Cele două firme au făcut progrese substanțiale în discuții pentru a uni cele mai valoroase două startup-uri din Asia de Sud-Est, a raportat Bloomberg miercuri.

Surse familiare cu această problemă au declarat anterior pentru Reuters că, în ultimii ani, marii investitori ai celor două companii au sprijinit o fuziune a ambelor firme care au pierdut pierderile.

„Există din nou speculații cu privire la un acord Gojek”, le-a spus Anthony Tan angajaților într-o notă pe platforma de comunicare internă a companiei, văzută de Reuters.

„Avansul nostru de afaceri este bun și, ca și în cazul oricărui zvon de consolidare a pieței, suntem cei care suntem în măsură să dobândim”. Tan nu a oferit niciun fel de detalii despre un potențial acord cu Gojek.

Grab a refuzat să comenteze nota lui Tan și raportul media. Gojek a refuzat să comenteze. Grab, cel mai mare start-up din Asia de Sud-Est, este acum evaluat la peste 15 miliarde de dolari, a informat Reuters în octombrie, potrivit unei surse familiare cu această chestiune. Valoarea lui Gojek a fost estimată la 10 miliarde de dolari.

Citeste continuarea Grab spune personalului că este „în măsură să dobândească” după raportul de fuziune Gojek

Share:

administrator

Lasă un răspuns