Victor Ponta atacă direct complicitatea PSD și PNL, acuzându-i pe liderii celor două formațiuni politice că au vândut interesul românilor pentru cel de partid.

„Marcel Ciolacu și parlamentarii PSD au votat Guvernul PNL-Orban în Martie 2020. Au votat prelungirea stării de urgență așa cum a propus Klaus Iohannis / după care șefii PSD au „trântit„ moțiunea de cenzură din toamnă / au respins orice Alianță de Stânga pe București, ca să îl ajute pe Nicușor Dan să câștige / au fixat prin lege data alegerilor locale și au dezertat din Senat când trebuia votată legea privind alegerile parlamentare”, a explicat liderul PRO România.

Ponta susține că doar PRO România și ALDE au făcut opoziție constructivă și au apărat cetățenii de abuzurile guvernului.

„Doar PRO România și ALDE, doar Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu au rezistat în toate bătăliile – fără blaturi și aranjamente de culise! Vă rog pe toți alegătorii social democrați să fiți alături de minte și de PRO România! Ca să fiți cu adevărat reprezentanți în Parlament și în Guvern! Ca să distrugem BLATUL!”, a scris președintele PRO România pe pagina sa de socializare.

Victor Ponta susține că România are nevoie de o forță politică de stânga unită și modernă.

„Până în 2024 putem să construim cu adevărat o Stanga Unită și Modernă / așa cum are nevoie România! Vă așteptăm la vot! Vom lupta doar pentru voi! Suntem PRO România  – și ținem doar cu România!”, se arată în încheierea mesajului scris de Victor Ponta.

Share:

administrator

Lasă un răspuns