Președintele PRO România, Victor Ponta, face din nou apel la autorități pentru redeschiderea școlilor, chiar de Ziua Națională. Acesta susține că măsura ar fi în interesul copiilor, al profesorilor și al părinților care ar avea posibilitatea să se întoarcă la muncă.

„ROMÂNIA EDUCATĂ??? Putem, măcar de Ziua Națională, să spunem că școlile trebuie deschise? Pentru copiii noștri – pentru profesori – pentru părinții care trebuie să meargă la muncă!!!”, a scris Ponta pe pagina sa oficială de socializare.

Nu este prima dată când președintele PRO România face acest apel. De alfel, redeschiderea școlilor este una dintre cele cinci promisiuni pentru prima zi de guvernare, în situația în care fostul prim-ministru se întoarce la Palatul Victoria.

„Ne batem joc de copii, ne batem joc de profesorii care vor să-și facă datoria față de copii și nu pot să și-o facă, ne batem joc de părinții care trebuie să meargă la muncă și nu pot să meargă, ne batem joc de bunicii care trebuie să stea cu copiii și-și pun viața în pericol. Școlile trebuie redeschise ca să avem viitor. Este promisiunea mea, ca prim-ministru, pentru prima zi de guvernare”, susține Victor Ponta într-un clip postat pe pagina de socializare.

Share:

administrator

Lasă un răspuns