Atunci când îti dorești o schimbare la nivel fizic și optezi pentru anumite intervenții estetice, îți revine responsabilitatea de alege cele mai bune servicii întreprinse de profesioniști cu experiență vastă și greu egalabilă, cel puțin pe piața din România. Frumusețea înseamnă și sănătate, ceea ce te îndeamnă la o selecție atentă a medicului  căruia i te încredințezi. 

Dr. Delbani este specialist în chirurgia plastică și reconstructivă și a participat de-a lungul timpului  la numeroase congrese și cursuri de specialitate atât în România, cât și în străinatate pentru a se perfecționa. 

Dr. Delbani a absolvit Facultatea de Medicină “Carol Davila”, din București, pe specializarea medicină generală. Pentru că excelența în medicină nu poate fi atinsă decât prin practică, medicul a făcut numeroase stagii de pregătire prin unele dintre cele mai mari spitale de urgență din Capitală.  A practicat chirurgia plastică și reconstructivă în Spitalul Clinic de Urgență București, dar și în Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, plus pregătire în alte spitale și clinici private pentru rezidențiat. 

Dr. Delbani  s-a focusat pe ascensiune în cariera de medic și a obținut mai multe diplome care atestă pregătirea profesională, printre care se numără: avizul anual de la Colegiul Medicilor din România, participare la Congresul Internațional Estetic, ținut în Germania, Certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România, diplomă care atestă licențierea în medicina generală, la Facultatea de Medicină “Carol Davila”, din București, masterclass la Institutul Medical Allergan, participarea la Congresul Internațional Estetic din Croația, dar și certificare de la Colegiului Medicilor din România.

Proceduri estetice și chirurgicale de calitate.

Specialistul oferă pacienților săi tehnici avansate de remodelare corporală ce se pot deosebi de metodele din trecut, având rezultate excepționale. În cabinetul Dr. Delbani puteți descoperi o serie de servicii pe care le va execută fără cusur dacă alegeți să fiți pacientul unui profesionist. Printre acestea putem enumera următoarele:

Implanturi mamare:

·         Implanturi mamare cu lifting

·         Schimbare implant mamar

·         Schimbare de implant mamar cu lifting

Liposucție:

·         Liposucție Clasică  

·         Liposucție Vaser

·         Liposucție cu transfer de grăsime ( lipofilling )

·         Brazilian butt lift ( BBl)

·         Liposucție gușă

Injectări:

·         Augmentare fesieră aquafilling

·         Injectare la nivel facial cu acid hoaluronic/Fillere

·         Injectare la nivel facial – Botox 

·         Alte intervenții: Bichectomie, Implant fesier, s.a.

Mai multe detalii despre alte intervenții, cât și despre tarife gășiți aici: https://www.drdelbani.ro/tarife/ 

În cabinetul Dr. Delbani, pacientul va fi informat asupra beneficiilor și riscurilor intervenției chirurgicale stabilite,  asupra procedeului operator, precum și asupra metodelor alternative de tratament. Fiecare persoană care va alege să se lase pe mâna unui profesionist ca Dr. Delbani va avea posibilitatea să pună întrebări și să discute deschis despre intervenția dorită astfel încât să se ajungă la o concluzie realistă în ceea ce privește schimbarea.  

Dr.Delbani lucrează în București, unde are numeroși pacienți, mulți dintre aceștia fiind fideli profesionalismului cu care medicul își execută lucrările estetice. Doctorul lucrează în cabinetul situat în Strada Jiului Nr.131, Sector 1, București. De asemena poate fi contactat la numărul de telefon +40 756 039 509 sau pe adresa md@drdelbani.ro.  

Share:

administrator

Lasă un răspuns