Artroza este o afecțiune de cauză degenerativă, având ca trasatură comună distrugerea cartilajului articular, urmată apoi de modificari ale tuturor structurilor din componența articulației.

Colagenul este o proteină cu un rol foarte important pentru structurile articulației, iar scăderea producției de colagen a organismului odată cu înaintarea în varsta poate fi un factor cauzator al aparitiei artrozei.

De ce este colagenul atât de important pentru cartilajul articular?

Colagenul reprezintă o componentă importantă din structura cartilajului articular. Cartilajul este un țesut conjunctiv dens și flexibil, foarte bogat în colagen și are rolul de a absorbi impactul cauzat de mișcare și de a acționa ca și structură tampon, pentru a evita frecarea dintre oase. Este un țesut viu, format din celule cartilaginoase care sunt supuse unui ciclu de producere și distrugere pentru a menține echilibru de cartilaj. Aceste celule sunt cele care produc colagenul. 

Organismul nu reușește sa țina pasul

Dupa un traumatism, leziuni sau o afecțiune, aceste celule sunt distruse intr-un ritm mult mai rapid decat sunt produse și astfel, integritatea cartilajului este afectată. Cea mai comuna afecțiune legata de distrugerea cartilajului este artroza.  

Aceasta este asociată cu o distrugere selectivă a celulelor cartilaginoase articulare și, frecvent afectează soldurile, genunchii, umerii și coloana vertebrala. Lipsa de cartilaj face ca protecția împotriva frecării intre oase sa fie mai redusă, ceea ce provoaca durere și mobilitate limitata a articulațiilor. Persoanele  care suferă de artroză stiu cu siguranta ca este o afecțiune insotită de durere și de limitarea miscarii, activitatile zilnice, chiar și mersul pot reprezenta o adevarată provocare.

Artroza, risc de invaliditate

Un aspect extrem de important, de care trebuie sa ținem cont odată cu înaintarea în varstă, este cum să ne menținem articulatiile mobile, tinere și lipsite de durere, deoarece, conform statisticilor artroza reprezintă a doua cauza de invaliditate la persoanele cu varsta peste 50 de ani.

Pentru a putea ține sub control artroza și a reduce durerea articulara este extrem de important să stimulam productia naturala de colagen la o varsta inaintata și să consolidam intreg  sistemul osteo-articular iar acest lucru il putem realiza printr-un aport de colagen de cea mai bună calitate.

Aminolock-Tehnologie unică patentata!

Un aport de colagen hidrolizat Aminolock de la Genacol, cu grad de absorbție maximal poate face o diferentă foarte mare în evolutia simptomelor de artroza, mai ales în ceea ce priveste durerea articulara, aceasta poate fi redusă și tinută sub control.

Genacol a cucerit milioane de oameni din întreaga lume, fiind considerat o revelatie pe piața de suplimente destinate sănătății articulare. Succesul se datoreaza binenteles, eficienței sale. Experții canadieni au reusit sa dezvolte una dintre cele mai avansate tehnologii care poate fi folosită la fabricarea unui produs. Aceasta eficienta se traduce simplu prin articulatii mobile, flexibile si lipsite de dureri.

Mai multe informații despre Genacol puteți găsi accesând site-ul www.genacol.ro

Stimularea producției de colagen a organismului

Genacol stimuleaza producția naturală de colagen la o varstă înaintata și consolidează intreg  sistemul osteo-articular. Efectele iși fac imediat simtită prezenta iar rezultatul este de durata: mobilitate indiferent de varstă!

Genacol confera organismului un colagen de cea mai bună calitate pentru un sprijin real al structurilor osteo-articulare pe perioada imbatranirii datorită tehnologiei speciale de fabricare – Tehnologia secventiala Aminolock.

La ce ajută Genacol

ajută la prevenirea  problemelor articulare, în principal a artrozelor ajută la o recuperare mai rapidă dupa fracturi sau in caz de osteoporozaajută la menținerea sănătății cartilajelor și la refacerea acestorarecomandat sportivilor pentru o recuperare rapidă și fara efortajută la imbunatatirea  calitații somnuluiajută la reducerea tuturor durerilor articulare

Pentru un confort articular pe perioada înaintarii în varstă, Genacol poate reprezenta cu siguranța o soluție naturală de prima intenție.

Cel mai bun pret pentru Genacol il puteți gasi la pachetul pentru 3 luni, disponibil pe site-ul www.remediu-artroza.ro/oferta , sau la nr de telefon 0784172417

Share:

administrator

Lasă un răspuns