Echipa de la vârful Consiliului Județean s-a întregit astăzi. Consilierii au votat cei doi vicepreședinți care vor conduce județul, alături de președintele Petre Emanoil Neagu, în următorii patru ani. Este vorba despre Adrian Petre din artea PSD și Felix Rache, din partea PRO România.

petre rache

După ce Carmen Ichim s-a retras din Consiliul Județean, Pro România a venit cu propunerea lui Felix Rache pentru vicepreședenția Consiliului Județean. Astfel, astăzi, propunerile făcute în baza protocolului dintre PSD și PRO România, în momentul alegerii celor doi vicepreședinți, au fost Adrian Petre și Felix Rache.

Așa cum era firesc, în ședința de astăzi, la momentul alegerii celor doi vicepreședinți, cu propuneri pentru cele două portofolii au venit și liderii celorlalte grupuri politice care au reprezentanți în Consiliul Județean. PNL i-a propus pe Posea Mircea Ciprian și Ionuț Iuga, iar propunerile venite din partea PMP au fost Corina Holban și Popa Constantin.

Prin vot secret, cei 32 de consilieri județeni prezenți la ședință au decis ca viitorii vicepreședinți ai Consiliului Județean să fie Adrian Petre și Felix Rache, fiecare dintre cei doi primind câte 20 de voturi.

La finalul ședinței noul vicepreședinte Felix Rache a vorbit despre proiectele pe care dorește să le dezvolte pentru județul Buzău.

Cel de-al doilea vicepreședinte, Adrian Petre a făcut referire la proiectele aflate deja în implementare.

Tot astăzi, în cadrul ședinței ordinare a lunii noiembrie s-au votat și membrii din comisiile Consiliului Județean. (Mirela Copariu)

Share:

administrator

Lasă un răspuns