Levi’s® dezvăluie cel mai sustenabil sezon de până acum pentru toamna/iarna lui 2020. Mulțumită unei game variate de materiale și țesături, aproape toate produsele din acest sezon reprezintă un pas în față spre sustenabilitate.

Într-o epocă a schimbărilor climatice și a resurselor în scădere, responsabilitatea fată de mediu devine esențială, iar consumatorii nu vor mai fi nevoiți să aleagă între un look stylish și unul realizat din produse sustenabile.  

Materialele reciclate transformă industria modei în una sustenabilă prin crearea unor haine din deșeuri, care altfel ar fi ajuns la un depozit de deșeuri. De asemenea, elimină resursele necesare pentru creșterea bumbacului și fabricarea poliesterului. Vedeta sezonului de iarnă este Puffer Jacket,  fabricată din sticle de plastic reciclate și deșeuri din plastic reciclate. Prin alegerea unei jachete Levi’s® Puffer ești cool, ai confort în zilele de iarnă și ajuți la reducerea depozitului de deșeuri.

Puffer Jacket vine cu o serie de atribute menite să susțină sustenabilitatea: reducerea depozitului de deșeuri și reducerea dependenței de combustibili fosili; necesită mai puțină energie pentru producția poliesterului; este foarte călduroasă și confortabilă, cu un impact mult mai scăzut pentru planetă.

Must-have item-ul Puffer Jacket întregește colecția de toamnă/iarnă formată dintr-o gamă variată de accesorii: trendy beanies, set-uri de căciuli, fular si mănuși, alături de celebrele Trucker Jackets, Sherpa, clasicii jeanși și încălțăminte de sezon.

Pentru mai multe informații despre produsele Levi’s®, accesați site-ul www.levi.com sau vizitați magazinele Levi’s® din București, Cluj, Timișoara, Constanța, Iași, Galați, Sibiu și Brașov.

The post LEVI’S® PUFFER JACKET, Must-have item în sezonul de toamnă/iarnă 2020 appeared first on Lifestyle News.

Share:

administrator

Lasă un răspuns